返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:16 PM 發表

哈。。哈,。。咁你地慢慢通沟啦。。我唔阻你地啦。。
不配你瞎聊了,开工了,再见!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:24 PM 發表

聚会个日。。看到你同mun2咁饿。。就知你地的欲望几咁强烈啦。。。
死仔。。。  你指名导性讲我!! 我饿都是你做成。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-19 01:25 PM 發表

死仔。。。  你指名导性讲我!! 我饿都是你做成。。。
哗。。我都没搞过你咩。。你咪屈我啊。。。 我边敢搞你啊。。我惊我的咩咩会断啊。。你咁饿。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:59 PM 發表

哗。。我都没搞过你咩。。你咪屈我啊。。。 我边敢搞你啊。。我惊我的咩咩会断啊。。你咁饿。。
看返# 275 # 啦!! 你的咩咩断紧啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:06 PM 發表

哗吓。。原来金仔玩到咁尽架。。
再尽第都重得..............
珍惜四人帮。。。
原帖由 jclai 於 2008-8-19 08:19 AM 發表

好恐怖的金鱼佬。。
恐怖...?不会啦... 酱才好玩嘛....
珍惜四人帮。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 08:58 AM 發表

几好桥喔。。。

不过, 都是留给受罪人决定要边样。。。
hehe... 还学要怎样的招待方式... 我还有好多桥...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 05:09 PM 發表
恐怖...?不会啦... 酱才好玩嘛....
怎样恐怖啊
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 05:12 PM 發表

怎样恐怖啊
滴腊啊... 狂鞭啊... 到吊啊... 拔手指甲啊... 在伤口撒盐啊...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 05:32 PM 發表
滴腊啊... 狂鞭啊... 到吊啊... 拔手指甲啊... 在伤口撒盐啊...
大师兄你是变态吗 要不要帮你啊
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 05:39 PM 發表

大师兄你是变态吗 要不要帮你啊
你也想学。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 05:32 PM 發表
够毒辣!!! 劲!! 得闲找你指教。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:24 PM 發表

聚会个日。。看到你同mun2咁饿。。就知你地的欲望几咁强烈啦。。。
无端端拖埋我落水。。。 我斋吃署条啧。。 你无份吃架??
好惨!! 病都五颜六色。。。。

吃太多署条的报应。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 06:20 PM 發表

够毒辣!!! 劲!! 得闲找你指教。。。
你也想学。。

我可教你。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。