返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
3 H& r5 |  F- _1 K) V! `; I大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
公仔箱論壇7 E8 L9 }% C6 X( z8 C
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb, d- y4 N, Z  ^; W

& ]. C) y: I8 ~; a6 s1 j$ ~. J- M見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
5 E- o( F8 c: m/ r4 r我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
3 V4 L/ U) d" B" S' Y3 k/ Q  ...www3.tvboxnow.com( u$ p7 Y  S0 C4 p* j1 T& Q
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
www3.tvboxnow.com  ~. S; F% A, K0 I/ G2 ~. e

) \: P2 n0 D+ N! p. ?www3.tvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
+ ?( B/ ]/ b3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2677290
& u' O3 J/ R4 H% K6 y* M6 r: }+ Ewww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
8 @, s" ?0 `$ u/ J, nwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇" X  }, N) y: D9 j6 a  t
, L9 `' d1 N& |9 ^. j* Y
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
( v8 e8 o1 H3 [: r4 G
' j5 m5 {, \& I2 V. v. |- {tvb now,tvbnow,bttvb' g* x4 `& Y6 Z) u
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話公仔箱論壇" N5 z( w% j" \; ~7 u6 l) [4 W% x+ m
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
www3.tvboxnow.com6 W0 g/ c1 r8 T( M' q( o

: `6 G+ \  a( qtvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
www3.tvboxnow.com$ S2 W, P' S8 Q: e! l
8 S8 n' J1 ^" a. t, F
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
5 Z- t. u; d; A! L6 j5 g& Rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
) x$ d# T& j, r2 V公仔箱論壇% v# v; D5 s9 j- c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 G; Z4 O' G. [5 l
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 公仔箱論壇3 P  L' R0 b+ N# ?, {8 q5 |
+ w& [; _3 ~# q4 n3 D+ F) m. T1 A
1 Z" p  r( B0 Q% a: ~

2 s; r: e; C) U- ^+ l! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑公仔箱論壇' \+ Z3 u: H% |6 ~
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
5 z. l$ D) T1 L& D

4 C- f8 H2 ?( ~, O  h公仔箱論壇9 [( ~9 }0 `4 |# [/ o
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?( V7 Q" I& i7 J4 f, V8 C
. e$ I: D, [/ X3 f% L
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
( d+ g2 Z; r# Q; ]) V( h% A
; M& N9 u8 W, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?7 D/ G! b& H8 J3 M

5 {# F2 ?. s$ N9 ^; \/ [tvb now,tvbnow,bttvb! m6 |0 V8 j" b1 K) A

' T3 Z% R$ f5 P" O* F! L9 _0 p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 ^& M) M& v3 u! s
4 n( s5 J# E/ s* N& gwww3.tvboxnow.com9 s! X+ `' ]9 _1 \# f
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb: P" ?* @  p' |$ ~" R! k
公仔箱論壇2 B0 s, D% H9 S! ^" F! h4 v
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb9 I& S" A% a' M" S0 h
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
/ l4 G; d) A- T1 W
tvb now,tvbnow,bttvb5 ]8 [* A0 C  U: B9 G4 U
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
) L8 i% X, q# W0 a; {26789493 }' I" m6 c. p
www3.tvboxnow.com+ u; N' |$ N7 D7 R/ N

9 h# t* G$ q& D/ S; ywww3.tvboxnow.com) G4 N+ K  g$ A/ E$ e" Q
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
& y, U4 f; Z8 c8 v% g; y, Ktvb now,tvbnow,bttvb: j5 ?( H: [5 V$ A
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
3 w, }0 i/ p! O& B公仔箱論壇www3.tvboxnow.com( q0 }6 y- p- x! q0 o6 N
公仔箱論壇3 S6 X" ?- D- H' h- D/ t% ]8 r5 F
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
7 o0 U: U1 J  l. aLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
) D  H) u& w( R# s$ c# k# }www3.tvboxnow.com唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
  R& @6 X6 V) }; s7 U: z9 Z% H6 g唔買鹹魚包比你吃
8 K9 }, T' F7 y1 D公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ ?6 R6 T6 g6 E/ o, L6 S3 S, i

+ W% K) L) }1 j, `; F8 t; A* k6 Y( QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com$ c0 Y- z  y# R% M. b! T; c
咬咬化身做高天寶
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x& i  w9 o$ i1 X2 K" U9 u4 G
% ]5 f7 S% F5 ~) C$ W1 \. }

1 [( p9 f. {: p" w' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶) n# A& J; A) `) U( b& t; J
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www3.tvboxnow.com6 c. l9 U$ G  q0 y$ l
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, ]* _, B- ^8 n: X* @3 v9 W

7 |4 ]" l) {& Ktvb now,tvbnow,bttvb
( @; w7 L1 a3 t" Q% b你留打呀?