返回列表 回復 發帖
! ?0 f6 C7 A* L# u3 f1 _4 m公仔箱論壇- |9 j: |# a* m3 g; R/ d
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
& _7 ~8 h! \- z' }" u/ I大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
www3.tvboxnow.com5 p; ~& ?5 O8 R
都係名稱1個冇乜作為
( O" R  ^; z" W+ P4 G) f7 f. O& {公仔箱論壇都係名稱1個冇乜作為
& L/ t9 G3 s6 _" a% b9 g$ M9 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
! a1 p# Y2 s& a6 |2 q
咬咬兄你好, www3.tvboxnow.com- I, g4 _' r9 d* A6 L
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m# w6 x5 [" g# d( c1 u* S

D8 D# ?; _2 c2 w- L) twww3.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...www3.tvboxnow.com4 Q2 U' l/ D, a" s! q
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
+ L; W/ E& [9 [, U0 W3 ~5 Q) `tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k9 W. Y* \0 e) [5 q6 {2 N- R& z
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
  k/ w" s$ q# a% Y9 {) a" S
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
) b" W; u% n* K; j( g( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 j7 \, b1 W# D" t/ U4 a. a: n! T話時話,多謝你派的分,謝謝公仔箱論壇3 R" l( z! w- T9 B! X
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
www3.tvboxnow.com7 d- e, u  t/ Y# W* A
www3.tvboxnow.com; C" Q# X' y' Y% V6 A
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
: d9 R. n. T( G, h. z( `tvb now,tvbnow,bttvb咬咬兄你好, & @1 O9 v  X' n3 Q
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉. m6 R' e7 U0 m0 c; P
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
/ k9 G( w7 H! o* d$ `公仔箱論壇咬咬兄你好, # L: i6 ~. [7 h- [
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
* L( R8 P; c! K& j/ T5 _7 X( Y. q7 swww3.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
- |* y, u/ Z; a公仔箱論壇' W3 {: c" j# M3 N5 y
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
& t. `( E6 H, Y5 N: Ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
, {. v# x3 V: O" H我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb* Z1 H, |9 M: ?0 z) A2 D
tvb now,tvbnow,bttvb0 n$ ]  I/ c" T0 C3 \
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
2 |- @' Z! }1 n4 u( E7 j0 xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
0 p+ I8 C0 u: `tvb now,tvbnow,bttvb 哈哈哈,你形容得好好笑...........
1 F' T7 b5 R( t5 dtvb now,tvbnow,bttvb
1 k" F" P6 g3 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
( W: n1 K3 E4 R3 X* w$ i* h# g( @$ Nwww3.tvboxnow.com
' @0 h+ A  m! v  o, H+ rwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com  s1 j6 ^: p/ B' R  w7 \% t

9 `8 H: j3 `$ F* H" c/ s) [www3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
/ C8 D% k' G+ S. P9 A公仔箱論壇# |! {; T: ]; F8 L
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...$ q% [# A. T3 E2 U- G9 t* E% F0 u6 L
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
9 U8 v5 i' b! I" l/ p8 W1 }5 A, B5 X9 ]

' T7 z  h$ b/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
! J0 J" r- u, I大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, h: k: m( e, B' W- i5 p# X
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: m; ]  v: Q# N: V
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
, m& o$ j7 O' R! U0 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: R# K2 M8 @2 W) X$ D; `" q+ D8 |' j唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既www3.tvboxnow.com& _# z) p! e+ U
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
& o, j2 ~: ]" L) J8 f哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
9 U& j3 j1 E! b. j0 u: A. W2 A要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。7 g: X! L* _" d  W6 D- {
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
1 a, k: B  b( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
1 D* e5 a" y( R; g! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  _5 {1 J- I- G. l$ q1 x: e# ewww3.tvboxnow.com我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
% q. R0 R* ]6 B, h呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食