返回列表 回復 發帖
河豚解體show,唔好爆哂D毒汁出來呀,唔係就浪費啦
河豚解體show,唔好爆哂D毒汁出來呀,唔係就浪費啦
" r% x' H" n, x, }" z) Kwww3.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-3-13 11:09 AM
  }" |# {% N! b. a$ a0 v0 e公仔箱論壇唔知電視機睇到嗰條河豚係流定堅嘅呢?
/ V* G! D+ O2 h) g7 v0 D公仔箱論壇流出嚟嗰啲毒素可以用來比慕雪服用來假死囉。(我唔知呀,睇美劇成日都話,啲主角可以服用適量嘅河豚毒素扮停止呼吸假死家嘛?唔係咩?)
河豚又稱河魨《丹徒縣志》稱:「子與眼人知去之。血藏脂內,脂至肥美,有西施乳之稱,食者必不肯棄。苟治不法,則危矣。」清代名醫王士雄稱:「其肝、子與血尤毒。或云去此三物,洗之極凈,食之無害。」tvb now,tvbnow,bttvb( D, X% W, _9 s3 d$ r+ w
在日本料理中是為傳統佳餚。只有特許的餐店方可製作及出售河豚料理。受過訓練及領有牌照的料理師傅會小心翼翼地切除河豚的盲腸,以減少毒素含量。但是有可能被誤認或錯誤標籤,尤其是冰鮮魚和其製品,劇中就真是小朋友玩主飯仔啦。
目前禾體到20集,幾好體,同埋米小魚角色幾好啊,希望遲下可以上位啦,禾體好區個
目前禾體到20集,幾好體,同埋米小魚角色幾好啊,希望遲下可以上位啦,禾體好區個
1 ?' T# b) L" R1 P7 X% j1 qb1991 發表於 2014-3-13 01:18 PM
3 C: [- F# @# T

6 C% u; _! d% Y& j/ I2 f係呀, 米小魚做得勁好笑 --> 高天寶要出差服侍年妃, 兩人分別時, 佢個樣勁爆笑呀!
9 q. B( J7 j( q+ E/ A+ \, C3 Z公仔箱論壇我收到,但驚改唔到。
8 S5 \, ]/ M% n* s2 `: @% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-13 11:08 AM
4 @  B( }# J& A7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" Z+ \* ~; g) g4 ^/ Y; W# Rtvb now,tvbnow,bttvb奸爸爹!
公仔箱論壇9 r4 z6 S& g6 ~0 ^9 s/ s
唔知電視機睇到嗰條河豚係流定堅嘅呢?
# U0 [4 f/ e9 A& T4 Cwww3.tvboxnow.com流出嚟嗰啲毒素可以用來比慕雪服用來假死囉。(我唔知呀,睇美劇成日都話,啲主角可以服用適量嘅河豚毒素扮停止呼吸假死家嘛?唔係咩?) ...
- ?3 ~' b; b, Y* Vleekwoklam 發表於 2014-3-13 11:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y7 G# {( N, t6 Q
) Y( M' r- T  z
假死?? 我就係唔明, 女主角點解會死, 咁即係唔係女主角喇, 米小魚先至係女主角似啲喎!
大文細佬,你要改什麼?
這集河豚解體show令我又想起一套日劇:超級特派員,大前春子於第三集三十公斤吞拿魚解體SHOW好睇好多啦,真是精彩。其後尾集還考了河豚料理師,真是不能不服呀!
這集河豚解體show令我又想起一套日劇:超級特派員,大前春子於第三集三十公斤吞拿魚解體SHOW好睇好多啦,真是精彩。其後尾集還考了河豚料理師,真是不能不服呀! ...
: C/ o# C( D% u3 X$ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-3-14 02:36 AM
3 _% D- ^5 L" C+ ctvb now,tvbnow,bttvb對,一啲都無錯,超級特派員及職場之神比到少少靈感。
* ^2 `3 y! ^8 a% \www3.tvboxnow.com
! H- `! i; K# j- w公仔箱論壇假死?? 我就係唔明, 女主角點解會死, 咁即係唔係女主角喇, 米小魚先至係女主角似啲喎!www3.tvboxnow.com- E' Y; K3 }) H+ h2 A# W# C6 x
大文細佬 發表於 2014-3-14 12:24 AM
5 N$ h4 j4 E& I, R+ f: x但係慕雪唔死都無用,夾喺兩個男人之間咁鬼麻煩,為八阿哥做咁多野連勤工獎都無得出,比著係我就........
大文細佬,你要改什麼?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u$ t# K3 }) J( F0 o1 x
timmaxsing 發表於 2014-3-14 12:30 AM
8 f, H! q. H8 p' Utvb now,tvbnow,bttvb
5 p( b9 Q7 O. m$ I9 V係leekwoklam要改呀, 佢唔要做笨人出手嗰隻呀, 佢要出口唔出手!.. 咁我咪比個奸爸爹佢囉!
! B: M  E% a' M. ^0 M: k
但係慕雪唔死都無用,夾喺兩個男人之間咁鬼麻煩,為八阿哥做咁多野連勤工獎都無得出,比著係我就........
3 T1 f  p% f7 q  |" ?4 ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-14 04:30 PM
' Z- Q( T/ C4 ]& V6 \公仔箱論壇
) t+ w. w0 N3 H( v( E. K比你就點啫? 呢個女子根本就like八阿哥, 比我係皇帝就飛佢喇, 人又唔靚, 本身個女子又想一拖二.
+ T1 y: B  \' V4 Wtvb now,tvbnow,bttvb
) _% X: ~* j) I  y8 o
2 V9 o3 P$ b/ v9 V7 a- \8 ]8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* N$ R& [! X' X. |" S2 B係leekwoklam要改呀, 佢唔要做笨人出手嗰隻呀, 佢要出口唔出手!.. 咁我咪比個奸爸爹佢囉!
* l2 |8 a: ~3 ]9 F! |- w2 G3 ?$ stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-15 01:44 AM
$ ~8 J6 Y/ g" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你個奸爸爹呀細佬。
  e: l! }' j# i: I; k8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有好多謝你喺本帖傾傾講講咗咁多個星期啊,無咗你參與绝對無咁好玩,希望你繼續支持,喺「《叛逃》聊天室」 再見吖,十萬個讚。  
# P9 X+ K8 {; M* E" Z' m* K$ E
$ I4 i) t* ?5 Gtvb now,tvbnow,bttvb
. h  y3 E, x& P  i% s/ d! d8 C3 y' r
8 y% _9 o% `+ n* H比你就點啫? 呢個女子根本就like八阿哥, 比我係皇帝就飛佢喇, 人又唔靚, 本身個女子又想一拖二.  v0 X$ E( x8 w0 g+ ?1 t) v- P1 |
大文細佬 發表於 2014-3-15 01:47 AM
.tvb now,tvbnow,bttvb4 F- @# l3 I7 F% ]
www3.tvboxnow.com/ o7 K: J7 u  W
我係慕雪嘅話呢,我或者做一朶出牆紅杏(講笑啫),玩番八阿哥轉頭,最後當然繼續做皇上個秘密情人,但無論如何點都唔會繼續“藕”喺宮中架嘞........