返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...www3.tvboxnow.com! |: f: X  O; A7 u7 D" \9 O
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
/ `; ^& y8 m. I0 Z) n2 F- u/ j2 a' ]
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
  ?8 F. M1 {4 c) j3 f- I/ m% d5 U+ b2 G 公仔箱論壇7 U3 [2 m6 N& y* |$ V3 j
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
/ D9 X+ J" u5 n; q! y# Ktvb now,tvbnow,bttvb我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
8 J* C% R- o) D  ...
: q$ L9 n6 u' x0 aleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( V: V; ?1 h, X% z$ S' Z3 b4 l
公仔箱論壇& m; x; x' I: h  {5 y
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
( F( ~8 R  d/ [公仔箱論壇2677290
2 v1 t" n1 b! n+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
  V3 F! R2 v! d5 ?+ {& G! y$ p
tvb now,tvbnow,bttvb2 v, S8 U9 I/ Y' y

$ X: R& b2 f% v你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
www3.tvboxnow.com! H; B7 l& Y+ Y$ r- p# Z6 C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' }; a, z; A8 B& |

! ?, Q% h8 ^9 S# ~6 e8 t& uwww3.tvboxnow.com你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
: ?  H2 T: `# r, H* r1 ^: xLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
' C8 z! V# X5 h9 owww3.tvboxnow.com
3 }5 G1 Q" R' e" B" S6 T多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
# P" M0 J4 J/ z7 u' m1 D3 N8 H, r# Q公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 n! p! X% ^/ Q" q2 \% ~0 J* y
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。# M- G4 K6 d* x2 ~! I
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
公仔箱論壇5 `0 |5 h8 p& D9 w3 S! |

/ ~  J7 k* B* V4 j
4 t" w) {0 V$ Q6 rtvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 www3.tvboxnow.com6 [1 s# {1 b4 D8 A6 t3 X

% d4 J" q% X+ F& v6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 l; q% A% [5 K$ u" k, B! m/ J$ ~

+ H) K8 K1 D9 Ctvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
- e3 \6 V: w' X+ U. r0 Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
. W! H  Z& Y# i( B+ g0 ]  m; N5 X; Q; q! x
2 O4 ^9 |4 E0 K
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?% l. ~- @( e- Q7 A; [. |) Y% k
公仔箱論壇$ g2 k* g6 [" P- m2 Y# r
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
& q3 C2 D# r7 j1 \$ _公仔箱論壇3 \2 j' p4 w0 u3 t5 Y& g
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?& @( ~; {' G7 ~7 B
tvb now,tvbnow,bttvb+ e) p2 H* |4 x! B! X

: d: h: [, @  p7 h9 V
! }9 ?4 M, C! l公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' L. y" X5 O6 ^' I3 U! L
3 D; y5 ?5 B! U' _4 u# e: x公仔箱論壇
, @1 W3 _0 E6 d* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb1 J, d( _- i, H( c1 b6 c, v& t( u: e' W

* ~- Q. F5 D4 t# T& a1 p我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
( g% L8 m. }3 w) Bwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
5 V% {1 M2 G' f* H2 m

$ J8 O% r+ T9 n& R& x! j唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?9 p( Z" O) f6 B9 r" u
2678949TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f% d% \+ F0 P% }* W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 I$ r% i. _% x& d9 L2 \' G8 \8 i

$ t$ A0 J# i+ R$ r" z* gwww3.tvboxnow.com
4 h" R. {2 K* X- T. \' O& V4 a+ t, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
公仔箱論壇+ l2 q, z& `  A7 R; S

. ~% }3 J/ @( h3 {, u. q/ i# v2 dtvb now,tvbnow,bttvb一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
9 \. p+ T% `( B; W+ H3 Mwww3.tvboxnow.com! g1 f  T6 i" n

8 e  p. d3 P% j6 stvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的公仔箱論壇! F* e. d# \2 G% E6 x+ y2 h, W+ W! G
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦3 }5 _" ^4 E" ]! r! v# H, I- J
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦tvb now,tvbnow,bttvb2 C3 Q" C4 b+ ^7 y# M! }9 O
唔買鹹魚包比你吃( X* M: s( ?- b& d* M4 R
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
" w% j) v. Z6 w/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x$ m! `3 u5 G3 Y+ b4 [$ n

* r3 d6 ?/ o9 _6 h, n" Owww3.tvboxnow.com咬咬化身做高天寶
www3.tvboxnow.com6 H5 b0 i6 p9 j6 p; L# W

' t% V$ t+ K) |' w: ~/ c1 n& s8 r9 o5 T7 o+ m4 E$ O$ C
咬咬化身做高天寶www3.tvboxnow.com, n3 Y& l4 t" ~* b' m8 ^
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
% }' \% R* @8 S- R  rwww3.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
$ s9 J8 q' X7 m( T8 {$ {! W6 c: `5 ]+ o. [% g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g2 b$ f+ ]/ A# }
你留打呀?