返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........' q0 V  P! Q1 |, T
因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
# B& g9 ]7 o* y2 j3 w( D0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為近期劇情真係超悶...........  ?! b, C1 Y* Q+ j
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
: B% q1 U: o6 T+ a4 }$ ?/ u7 awww3.tvboxnow.com0 L; E2 `9 j4 r
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
2 @$ ~- B& C; u: _# ~* w7 p) o4 b8 u我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?; x9 b$ u' f' I$ x1 U$ t# h
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
www3.tvboxnow.com- }9 J. J* z# ^; H+ u. X# F' F

* Y* g4 d# i# \, s.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
. T4 w- T1 g6 H! F! X; L3 [www3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
: P* o) t, v) _3 _0 w* STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* f& F# A9 E8 f1 o* dtvb now,tvbnow,bttvb千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
公仔箱論壇% G5 g9 @" P  U7 S3 @$ J4 B
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
7 \/ A: W" Z# e2 @7 C; Mwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
! C( ~9 W( o: v

" \' [. I3 ~5 ^; e/ Q/ s0 v8 A沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
9 g0 O9 T6 d- s# G8 J: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]2 D2 i5 \! x0 p
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o6 b3 N3 H- G( v& Z
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
/ \/ _; ]1 |- T7 M; @, q" x
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 I* R) B' ^4 E. m7 o

0 G. m; a, U  l5 w+ \% H, M公仔箱論壇.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T5 R" `& c' [" C$ J
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
3 w% M$ C# f+ ]& D
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
- \( R) w) y( F! M( Y
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
5 Y  V) W$ a  Z# {% K4 `) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
; m$ }' ?6 W, x/ {6 J
& O  j9 P, }& X; z# P' w! W4 D公仔箱論壇我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
www3.tvboxnow.com7 ^. i* j4 Z" a. n) r3 B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z2 F0 d: X- t6 N+ j  G
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. 8 U% v3 ?6 ^! B( b  V" \; T
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* R: D, Z1 I: z' t
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
/ V2 o- l/ \  t4 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講公仔箱論壇6 u) B9 ?4 ^+ D0 h+ y! j' w
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
, O6 F) _/ d( F/ U" G, |點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽