返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
4 P5 [% z3 ^9 H3 k# U, x" E! ^8 F: _大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
0 `9 k! t2 y3 N/ m6 X/ P6 T公仔箱論壇我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
8 N% C6 Y( k, n大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) o/ j/ g5 b. y* g& z

7 j+ P. [/ m* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- V" @4 \7 {8 x咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
7 b/ ~. _' }# u, O公仔箱論壇
www3.tvboxnow.com; B7 b2 ~) R: o! e
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅) R+ O" v! P) J2 I
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
4 q" ?, Y7 M' btvb now,tvbnow,bttvb6 Z8 Q6 ^$ F$ Y' q
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
; Z" p# p; K5 u7 e( Y) L7 p! d

, a$ l; d# T5 a! K公仔箱論壇公仔箱論壇$ m0 Q) X9 F' x2 V1 \. p
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
% m) k( f0 I  l3 Q公仔箱論壇( y* o& v3 C9 \  S+ D' L
tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
" o" X5 m8 y, I9 _& {
. P$ L" f4 T% r9 Q2 P7 Jwww3.tvboxnow.com仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...公仔箱論壇! ^* d6 O, Q. f7 ~
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
" K/ m  ]" y: B( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, C: m% ~% T" h, ^" |  jwww3.tvboxnow.com所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
7 B# P: Q+ l, }0 K. c公仔箱論壇我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
3 g+ ^, t! P& z5 ^" ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
/ g4 ^4 }# D1 R0 atvb now,tvbnow,bttvb睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........公仔箱論壇; N6 H- ]( A# V( Y7 `$ p4 H
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
公仔箱論壇) S# B8 o+ N1 ^" y8 V1 ~$ e. N
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........tvb now,tvbnow,bttvb3 K( [# o( `& a
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
; d; ~# p! @3 \5 A5 Zwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f; s* ]7 u& [& t8 p' ~7 S) i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]) c4 ], c' J- p9 X
唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
. s' M: z7 u6 [, c0 r$ b公仔箱論壇( m# K, q) D. E! d
我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦
4 S" S( M$ \. ^$ H最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...
6 u  p1 E' a6 s5 u
. Q1 o- R) k/ o0 S  j1 S9 ~2 `/ ?tvb now,tvbnow,bttvb發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...3 C5 S2 y/ b  z4 @. a
公仔箱論壇6 j/ E; S  T( a0 u% m2 a
四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w% p8 m( V2 U# q4 Q4 m; q
tvb now,tvbnow,bttvb% K3 z* o' V- j2 D6 V# j% X
無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆