返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
www3.tvboxnow.com6 _  F6 y- T. {/ k: [) \
; y8 t2 E: O% l* \5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丁一元机會大啩啲。公仔箱論壇# D# d' x8 w4 }7 J( `3 T6 {
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
, b, w. `, E# r$ j9 ]& \( K

0 ]0 e: P; @8 N$ D) D0 j/ h& atvb now,tvbnow,bttvb乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
tvb now,tvbnow,bttvb$ u0 j! C/ o/ z) N1 O4 l8 f& h
3 q  R/ d- k; v0 Y& Q6 x) h$ d
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
/ a4 M8 e0 K+ p1 @3 Nwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
: Q- g2 R3 w" ~7 Z4 B- y  S5 E公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....
; b' Q: T2 e8 D) m% _$ K. G- W+ g3 |4 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 & i( g7 K4 l8 `- J! B2 d) K6 q
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
1 F4 l/ I2 ^0 ?* _Er......Er.....
3 f) _. D) ^/ r, x3 X" Z公仔箱論壇可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~$ s% z* k* H% d8 f) a# a. s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

& \) O: i  ~9 G. b" W
陳生個主角好似重要啲啲....
$ a1 ~0 U- p; G: `# \  L 公仔箱論壇& x" k( n9 x5 p( s
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
# \& w- H# l5 q% V1 G4 m+ y2 e2 Cwww3.tvboxnow.comEr......Er.....www3.tvboxnow.com7 z7 R. Z, z0 Z" X
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
0 r+ L* v5 d$ _1 g: [% c. O! o2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb5 a0 U5 s* }. V+ j+ Y9 j
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, d9 W. G* s, B: @4 I7 ^) D

1 r; r3 ~7 ~! `$ ztvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
7 X. X9 j! c+ c, Jwww3.tvboxnow.com講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y5 B( W  N- F/ m6 X" A
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
. [& k  k9 T) \' n, c5 `4 m) Y嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* k+ w' [4 L  B' g
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
- w( P5 V' {" f/ K  E9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....' z- n# [$ f: m5 F
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
# U- u7 Z0 Q4 Z8 y, ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H$ n, Q6 @0 H, P+ ?$ l5 {
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
0 R$ j- ^) U9 d4 f( S吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
" h! K+ C- h& u& \公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
( @, ?/ a; \; v0 B
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
( ?( R5 b: H# P7 @! [

5 |+ \' n; c: X( F! T# K% t$ atvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
' s- O/ X* c2 l# S公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...5 u/ K, @; P  L& t0 R
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
公仔箱論壇) Z  g- l3 p, n6 H4 m$ J2 j$ J$ m; p
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
& m) }2 e& G; `: C公仔箱論壇唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
3 {! y4 C; \) M5 `3 n9 Qwww3.tvboxnow.com我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........% M0 E' t, X9 J# B+ ~% a
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
5 N% t2 N/ y, H7 i4 |leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
7 L" O) p$ v& D7 g
- F$ _0 V, O2 k6 F咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
7 D# [# a- E$ R% b4 d公仔箱論壇www3.tvboxnow.com$ N0 q- P3 \; V$ N: T2 K
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b( T5 l5 H9 y( N
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
; i0 Z/ `# g) U1 q( R+ c- @! H
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。www3.tvboxnow.com3 e  r8 }  O) A, G
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶www3.tvboxnow.com/ V. {( g; I; B: x
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
" `/ v0 q9 |0 V; k其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.