返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦公仔箱論壇7 T" T- j, `9 l5 L
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
+ Y7 c* e) x% s2 A! K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C3 h) r  l( b3 D2 {4 |  e
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦www3.tvboxnow.com- t% E! H0 u6 ?
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
0 e2 x0 s" }3 I+ `0 P! X$ t0 Dwww3.tvboxnow.com我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
tvb now,tvbnow,bttvb  A0 f6 P  |! O, a

" C3 A. Z5 @. N* e+ Ftvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* F& c4 r! M: c3 O, z4 I
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
$ A6 B! }5 `, ?+ c- `' G2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
, K6 G3 l" I! [) l2 h我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ^' S) y6 }0 J8 d; J$ y
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
. h7 e$ |9 A! [  J/ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
公仔箱論壇" b+ y2 [$ U6 V& ~$ }1 t) U' T
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
tvb now,tvbnow,bttvb' j$ W4 t. N3 y; ^; h6 H
+ s& y  Q% M) k1 l: x4 m8 y曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道7 }8 ^1 [% n6 Y6 G) M' ^- r
我反而觉得"爱.回家"有少少意思tvb now,tvbnow,bttvb2 D* s! e+ z9 N: t5 o
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
3 j1 A0 ?$ Y' E+ [tvb now,tvbnow,bttvb
# h$ {1 U3 D( |/ m8 X; F1 pwww3.tvboxnow.comCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...www3.tvboxnow.com9 F" V! _" G2 I2 j4 g# F& V% K2 E. ~

, c: A, k5 t5 s; d" t% rwww3.tvboxnow.com我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
tvb now,tvbnow,bttvb$ x! A* b* S" ]$ c& N/ `3 v
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
$ i/ S4 T" A$ a5 U公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
9 J$ |( @5 y- J, Y* q
+ s; q" m+ C3 n' a6 a) B( D. S有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
+ M, _- |3 b, J/ w+ _7 htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p, e9 w) `* L, G* g' R7 Q3 ?  b

, A: j6 }5 P2 T) T2 O, ^$ U) ztvb now,tvbnow,bttvbCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
8 j' t4 D4 f( Y6 L: {0 u. wtvb now,tvbnow,bttvb
, n" \$ ^: s* V4 \4 e% e我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......tvb now,tvbnow,bttvb( m5 J% K% V! H7 R' Y, Q
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
* @8 s  ?) E5 D; T" Y8 C& uwww3.tvboxnow.com甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb9 {# N! u( D7 x
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
) y6 Q5 F8 R+ X2 ~9 l' Q9 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G' Y' b1 e* g. D5 v* H
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
+ J4 F7 X( r, [1 s% n大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
! [0 Q, K! E: h7 Y) y: r! B  q
我都是网盘连接下载的
) [1 w7 T6 ?1 h5 @9 ^相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
1 C% E0 }4 T" r6 `7 i1 ^- n- vtvb now,tvbnow,bttvb甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛. y+ x" M& p- W
毕竟HK现在其实得一个免费台
9 Q! C4 F* d& |6 g) K3 u/ f& s公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r/ _, E. j* W1 ~. Q4 m$ ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _! {4 N: ^* ?2 H2 }, c: O9 e0 ]
所以依家人地咪播「西遊記」囉
8 v8 K8 b5 ~3 w8 {& @+ ^公仔箱論壇
. Q/ w  ?- Q" @. H5 `; x1 z9 z' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉
6 ?- H1 T1 y/ y- ^& l+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
; k9 B% B( n7 \. n8 x! ~6 {
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
9 m5 x+ P( l0 M9 v5 b基本上都保持水準嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O' H: {; E( t- [& C9 z
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口