返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
% s- j# u. _& |) F; ~. k3 W2 K. V# b" ]8 ~5 x

; H* ^( Y& G; T4 d* Awww3.tvboxnow.com
+ U' h/ o( k  Z3 [& W7 v" E公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ A* R! h" C& f$ i& u公仔箱論壇: _( U  k+ n: Y! l1 T7 d$ J
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
  p: l$ R& }# W& O  J5 Dwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 K, I; `: D" \  G7 B8 _% w
www3.tvboxnow.com5 P0 F$ R" H! J. ?/ m9 n/ }0 S8 q
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
5 r( |; v- X  a. L$ o* o& X* N

5 c. s# k4 p" k/ Z$ b, c大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
" P+ c3 N; r0 b. [/ F& gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g( H( C2 K) C5 o1 S1 \5 S" F
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....$ s2 c5 R- k; V# E" v" C
www3.tvboxnow.com4 A; x) e" g7 f1 P$ r
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...  v2 ]% L. z. N, H9 `& D$ l' B: T
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
* Q* ^4 k+ q- D1 X" S7 P& u# R$ V2 y
公仔箱論壇3 w; o& L7 G: Z4 S8 C  Z
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
3 E0 n( x2 p" h

2 h$ M+ m2 K% v/ O  E. e0 l0 |4 V: Pwww3.tvboxnow.com陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
& y0 h: J* l2 N大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
, H. F' E. U6 s/ l0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
4 l6 l4 d$ T5 @0 y; o8 E9 r: \公仔箱論壇% R. X3 x+ F7 G# R& j0 r; @
www3.tvboxnow.com. x$ H$ D( [% s/ ^( o, s- F
真係有拳譜參考架。
tvb now,tvbnow,bttvb% a. r# D& ?+ R6 I1 j' Q& s

; O+ c5 U6 b8 a% v3 D0 I, y. f公仔箱論壇「初鍊」
7 T) [  t( l/ M3 k4 Wwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, U0 O2 r8 h2 ]6 e
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」tvb now,tvbnow,bttvb2 ]* G9 p8 i! D+ S; F2 D# Q) ~
5 L% v, ^. S; w4 P. {. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826599* l! @' h) A4 Z" r3 [4 p0 Y
真係有拳譜參考架。
1 ]  `5 R1 B+ {2 S$ I1 T6 Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ L* {3 |- ~) w
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   www3.tvboxnow.com1 @- s! Y: E+ e5 T* d; R0 r5 E

+ x0 y: A, F2 w, P* ~4 f公仔箱論壇
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
+ p; W) S$ h9 ]2 q出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
, O3 a, @, N2 ^: ~2826645
; S; ]3 b0 X. m  I2 o0 d公仔箱論壇2826644www3.tvboxnow.com6 X1 x" G; n8 @5 o- n, ~
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; C! V/ x! n9 \- I- A, {
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

( z. }7 F+ `4 I5 X# C3 c6 e! y公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2 V' E+ L# ~! qwww3.tvboxnow.com各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
- @6 I  R+ T' \$ ^7 N& ^& b4 Twww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
公仔箱論壇8 r3 E/ ^6 h4 u5 V
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
- D/ K) s% `+ a5 p3 ^有無放大鏡公仔箱論壇7 W4 K0 f. }- V+ i
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. W1 G, |, d* y+ i* U
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
2 x7 i3 P: D: f* x2 u3 S香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。www3.tvboxnow.com( h) B: Z) j6 Q2 f
香香好可愛。