返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
, |; D8 ~' ?- k7 E$ j" `師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m& w" u3 |1 E: u! ?
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
& F/ f5 i6 u) r) n  s2 O黑色真係好型@@
1 }! `/ K1 _6 E2 ~& F我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 b! ]- J+ B2 N7 a' [www3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b- p4 \  N  J5 M0 |2 C( R* r  l) D
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www3.tvboxnow.com4 D7 L% }5 T7 \! ?
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
6 M3 p3 s/ ]1 w4 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
. t8 B3 \; e/ K) O6 z* J; z沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
4 N# ~. Z/ ^( o' H
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...- T2 m2 K5 _9 M5 k1 S0 ?
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
/ {9 Z" j, ?/ B4 T2 n6 F$ q$ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
) G! Q# P+ j* x8 @tvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
公仔箱論壇! Q# C- K2 R8 Z) M4 B. @7 L
我就鍾意one多d(所以訂左one): l! I( r8 _' g" V
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb  h6 f/ I% D: a) C1 y6 Q
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 a  d+ Z; N. u; c/ h公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
9 R+ W4 ^1 Y# Z: F) e6 \& g% y公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
+ p/ ]. E+ o3 I1 V+ {. x
我就鍾意one多d(所以訂左one)
/ s9 T' B  }" t$ I) ~7 ls4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
4 ?  k! n- t( i2 K- K% Z$ j/ K5 Q樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
6 E: u1 t/ G; u+ l: Y# B公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
9 p7 v- v7 q% X" l8 Q6 ~& Uagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵* `4 n4 `) t+ z% A! `) K
同埋我覺得one影相靚d
9 Y4 e8 ?2 R' O你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
9 w! W( Q2 s% w  b
如果講像素既話唔係S4高D咩
www3.tvboxnow.com& G1 U* u' c5 k) P0 u5 }
但S4好似都多左好多新功能..?
; t! T& ^$ L1 p+ s# y- u% G2 p9 p9 _1 htvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇( I! ^& z; d  ^
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
$ H4 W9 N% S6 ?4 X7 q同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
, d) K/ t# H$ F- V$ e
如果講像素既話唔係S4高D咩
4 H2 r1 Q. E  Z5 x# f9 ~- pwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
4 f2 O& `, b$ X但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
+ c1 p' W6 B  @( O" a( L1 R5 Aone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
; v2 r+ T3 [. Q0 W" b佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb* M) C" T( a/ i' y
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
8 z+ J& f1 N  N( v( \www3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www3.tvboxnow.com1 g% n& c( D9 g4 v
如果係咁咁真係唔洗考慮....