返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E9 s( j" ?' X( ^/ w7 d
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
, H5 ^: p" x4 d$ I% S' t( d$ A1 b2 X呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
$ `3 C6 b5 P( v* ~" @呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X# J) W) {0 Y% d& v4 O. g
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
5 G3 a+ a' H" x
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的3 t& w+ c( ]( T  \9 d
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
5 }3 @- r1 l, f2 dwww3.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
& P* `2 z/ I. S% l7 ?8 F$ j8 {acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
1 f1 F+ E# Y" g7 U- `8 ]4 ~
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
) |" Z- @# w, n4 p! m' `$ K公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
0 c# S* s) ~6 a+ x8 ttvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
公仔箱論壇! W$ M- V  N" n* c& n; ?
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
www3.tvboxnow.com+ R4 @! H! T2 N1 D: X. w# ^
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
  Y" x% i. e) y5 S4 ]( F# C你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I8 D* C+ o  a1 k! N1 f( a/ |" X
係呀, 我覺得白色幾好
6 |" C6 L9 Q1 ^5 w0 Y公仔箱論壇而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
5 }3 ]1 G6 N7 d0 y$ Y公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% _8 L! c+ J0 N2 [3 E% V
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇$ |( U+ Y5 b% e+ y9 N
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
; `$ c, u, a$ w$ B% @8 M公仔箱論壇呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
7 N( H8 T4 ^; ?. [8 f- WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D" X4 k' ~/ p
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^( B! v$ U2 F- m
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
2 y/ L. F* t- b, b7 s$ awww3.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 x7 I' y! C+ l/ r6 _
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
# ]" Q2 Q" R% g8 \. [0 q4 f- Vtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU