返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D公仔箱論壇& z/ ~0 h" {; f' H) ~6 v6 _+ K3 u
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
& r+ w& |) s( X/ ]4 d" P公仔箱論壇真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多www3.tvboxnow.com" R6 ~% w4 r6 U6 I; ?) A' v
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
- ?6 K$ \2 @1 g- r公仔箱論壇s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊# m( v% b8 S+ C# J* V, _& J
点解samsung的设计师没啥新创意的?' H  s8 O  ?2 X: w. i
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) g& S8 u2 G! w- J
s4個mon好差?不過大dd@@公仔箱論壇! `$ ^3 V& M/ G8 f5 Z
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
1 ~, I8 @8 K+ A. m( g2 w
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...公仔箱論壇) I1 N' ?% F% @3 \
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d公仔箱論壇# u6 _: r, U, ?  V% f
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www3.tvboxnow.com4 q4 ~* V  M* i6 x, ]
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb8 ?% I. }1 R) e7 \: N- y
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
! M( f/ j; P2 M9 atvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
/ [3 {! J) f- w( d! _$ yme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
9 ~9 J' u! y' u1 V& N2 n公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
$ o0 g* W5 d" Z2 V# [( Ewww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
9 Z. e$ T( d- o. ?tvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇- D/ o8 B7 C1 l# H3 q
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p4 R! R8 t" {8 B- z
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
www3.tvboxnow.com0 w  C" i9 w0 g+ W! I) k
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e  u+ ^9 y3 d5 ~
下點解得返8gb? d app冇得del咩3 p, d9 w! t; F( ?6 ?  P) T1 k
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
www3.tvboxnow.com- p3 M4 S  |  i1 u
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快