返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 `) e. k4 b# Z$ L/ e: p. u
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎www3.tvboxnow.com7 }5 O2 b5 ?& x, f4 O7 f( n- A
我覺得one幾好, 自己都用緊. C  d- u. x# d9 x9 {( i2 j; I. c
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, [3 U2 m" ^2 Z1 r, L
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG# _1 s3 D/ ?9 p9 I+ J
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
0 @/ U3 b1 E3 {+ _/ V下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
tvb now,tvbnow,bttvb) i/ ]6 M4 @+ x" @+ [9 ^. h
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?公仔箱論壇, R2 r4 k& A+ u0 n  Q
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
www3.tvboxnow.com! }5 w( `* P% \: O
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
1 H( J! g) f* I! B7 N. `) v! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one易唔易用呀?順嗎?5 x8 a2 P( r' e+ J
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
3 K! Y; N8 n- `( {6 _
易用呀, htc機既sense ui都好好用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~: G) J. u: i8 o
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
/ t, d* ]; T+ I$ u9 z易用呀, htc機既sense ui都好好用架
9 o# f; L: O) mwww3.tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Z; N9 h5 A+ c9 t* J
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' `. B1 G* R: _4 r2 p& X. N$ i) y
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添: p9 z# p9 P2 i1 G* x
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
5 r3 Q% G* d, U. r' w8 ]* Wtvb now,tvbnow,bttvb我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
2 ]8 z! O+ y  f) }' \1 n
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
/ s- ]& C7 d+ J2 `& w3 f4 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& ?1 O, [4 @8 |7 s* ]/ X- l" X9 A
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
2 ]8 ~- w3 g* A3 H1 [4 e$ J' s4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?www3.tvboxnow.com1 A$ R1 Y; |9 Z9 N/ ]  p
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
5 L* d& H- P3 y8 R, iwww3.tvboxnow.comS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
1 C7 @* U0 g% Q3 e3 S2 Z% }S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dtvb now,tvbnow,bttvb+ C( H2 C  C6 G# [' h* H/ V! r
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
9 a! V9 f: P0 Z7 r3 L. d  s
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
% A% D$ X# c2 t  \7 Y布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
- }" ?4 |: Z2 N/ E: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌