返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
& a" Y3 V1 X0 P/ f3 W& Ltvb now,tvbnow,bttvb請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
. y4 K) v7 i( c3 l% ]0 Z請問邊度有得睇?www3.tvboxnow.com7 v! f; [5 T  [) a9 A( F
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
2 F( ?- b( f" t0 i4 W9 X我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
1 h, f3 p+ p* _5 t% y公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
1 J/ E0 c: p2 Y3 S, k$ l. G3 Y9 Itvb now,tvbnow,bttvbkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
6 h  P; y5 t3 D3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K3 U& y" \- o0 l+ ^! J+ d
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
公仔箱論壇/ X2 n# Q( d% w' B+ L

% j$ s, a) L4 e6 C  _& J上網睇架? 有冇網址可以比我呀?, j4 {, c$ A9 ~0 d. y. s, _) L
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
( T) Z- Z( b0 Z- @. b% n0 T$ M# _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲7 a! J& z0 j5 O  o
你就咁上網睇睇唔到架
& }0 N5 @( e  [, R樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
4 J& j5 [5 w- M6 {5 }$ V9 j2 j你就咁上網睇睇唔到架www3.tvboxnow.com5 u, @1 B! E+ y
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
  g- r* t8 s# y0 z  E0 I
# Z' T; s- P- p# ?) @公仔箱論壇原來係咁@@公仔箱論壇: ?- y6 g& S; H5 p1 i: L' B
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
# _# K  l3 L5 N. L3 I& F% Y
9 ?0 w5 `9 X! ]5 q( f, w原來係咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a  e# l8 I+ o. b6 h2 d0 J' c& D
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
: ~% G" e, p4 h7 ~$ K熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
9 C6 z9 e8 e, u, i點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
) x; L" m! p' u' E) C+ qwww3.tvboxnow.com而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
公仔箱論壇2 c- |% ^: U; Q' ~) d
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇8 A. y: ]5 v) r! [0 I% O
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
' Y- z! C2 Q4 d) V% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
% V5 A$ D# W, P* t' K$ M
# b7 D0 a2 O, Y- k( C$ U* M  d公仔箱論壇比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變5 q6 b5 L7 |3 |* X# p
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  `; w9 m5 y. C

9 ~6 Z( s; A6 d以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
% z( v2 |! j' E: y' l3 y& I0 wtvb now,tvbnow,bttvb我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。