返回列表 回復 發帖
比錯人 是但啦
我諗住比呢位
SweetLemon         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
多謝 Lucifer。。。。
晴晴你咁旺買返張彩票啦。。。
死神... Lucifer... 我都想要呀
要三億... 我想換相呀...
多謝 Lucifer...
多謝 Lucifer。。。。
晴晴你咁旺買返張彩票啦。。。
SweetLemon 發表於 2011-3-29 07:09 PM
買咗啦。。今晚等開彩。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
blueocean         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
chowold2         25 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         34 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
go2david         44 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

留返D繼續 ...
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:10 PM
thank you lucifer

派完
最後2億設在以下2個獎金樓
本帖隱藏的內容需要積分高於 1888118888800 才可瀏覽

冇錯就係呢2個 唔該晒
崩潰*根據指引技術性灌水
派完
**** 本內容被作者隱藏 ****

冇錯就係呢2個 唔該晒
Lucifеr 發表於 2011-3-29 10:48 PM
金樓#9999999999

blueocean         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
chowold2         25 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         34 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
go2david         44 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

留返D繼續 ...
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:10 PM
多謝哂Lucifer
派完
**** 本內容被作者隱藏 ****

冇錯就係呢2個 唔該晒
Lucifеr 發表於 2011-3-29 10:48 PM
仲有得玩?
金樓#9999999999
blueocean 發表於 2011-3-29 10:53 PM
咁我又未至於咁衰
第一個貼屎免費 1000以內
仲要唔要貼屎?每個貼屎扣50萬
崩潰*根據指引技術性灌水
要多少:30000000
原因:還債(大耳隆),淨如退休,環遊世界
咁我又未至於咁衰
Lucifеr 發表於 2011-3-29 11:14 PM
我有時間會幫你推快D到1000
咁我又未至於咁衰
Lucifеr 發表於 2011-3-29 11:14 PM
扣? 你扣到先講la

我有時間會幫你推快D到1000
chowold2 發表於 2011-3-29 11:20 PM
I will help too

要多少:200000000
原因 : i like money

平壤核子能源研究所