返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........  l3 e$ ?# M( K
因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........& F4 V# Y8 E3 T8 s5 ^1 ?/ T: q; Q
因為近期劇情真係超悶...........
0 J( L9 p- ~2 _3 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
+ ~$ d( D+ D! x& [( j6 X) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 @1 W; k4 ^! k- t我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
tvb now,tvbnow,bttvb% L; @, A0 t& c, j$ }, H# i
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B/ J+ ^# J8 J
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
$ \7 ^  c. n: L- u* q
1 Q) e) G( \$ ]8 R/ L- m; d.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D! h/ w8 e) w1 J# U, X: ?
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
www3.tvboxnow.com. D/ a$ f+ O9 }" z. P4 H

# A3 ~+ k- N4 t1 ^( F1 a2 hwww3.tvboxnow.com千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
# e* p4 j3 r* c( o3 K% Jwww3.tvboxnow.com使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。公仔箱論壇3 S4 P1 s4 }7 ^1 Q5 V3 M
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
) a4 j+ c4 K; S1 n. _& J公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. H& d- {5 I9 M* {
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
0 [7 \+ M, v# z% f2 C- }+ Lwww3.tvboxnow.com
) m9 @$ D% y! o1 ~3 W3 u5 ~3 c千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
0 b  T$ D+ T: w大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @8 D* q9 x, b* \" W1 R
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
$ v2 s, U( W' a1 Q0 ]% ktvb now,tvbnow,bttvb
9 D9 n0 j+ G- qtvb now,tvbnow,bttvb.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  i1 s: I* H4 x3 z) A
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
' Z3 ~. p9 C1 T* q  LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
公仔箱論壇" n! h* y: [9 w5 \/ R# V* [, d9 x  l
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
9 L/ N8 D# T" K2 I& L! c4 omnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
) f) P3 y  D+ W" D2 a

5 Z+ |% |  j- H! S, \tvb now,tvbnow,bttvb我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
; e& @% v* q, o) Wwww3.tvboxnow.com
9 y/ J3 |# P* H! ], G" {' S我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. 公仔箱論壇/ e) g; m4 ?6 `0 S
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
8 R" ^$ g/ z+ u! P/ g+ V; @1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....公仔箱論壇) \( i. ^/ e$ y' B5 n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講# P5 M. B; }& Q8 ~5 \
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
0 C4 {' N5 y$ e% ]1 l$ J$ C公仔箱論壇點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽