返回列表 回復 發帖
我要睡觉啦,各位晚安
條骨都無佐lu
呢排是他们的抖暑期喔,无咩新的啦
lhy92725 發表於 2009-8-11 11:36 PM
哦。。原来是咁。。唯有去戏院看咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
绝对没咁的想法。。。。
wk.hoo 發表於 2009-8-11 11:38 PM
算啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
有压力才会记住。。没问题的。。
wk.hoo 發表於 2009-8-11 11:38 PM
那下次给二哥多点压力
need detective conan to find out???
ForeverEver 發表於 2009-8-11 05:34 PM
There is only one truth!!!!

我要睡觉啦,各位晚安
lhy92725 發表於 2009-8-11 11:39 PM
拜拜。。。。。。。。。。。。。。。。。。
什么讲真??
ForeverEver 發表於 2009-8-11 11:38 PM
真心的咯。。
我要睡觉啦,各位晚安
lhy92725 發表於 2009-8-11 11:39 PM
晚安
that time not 6 eyes girl....is blur blur girl
ForeverEver 發表於 2009-8-11 05:37 PM
funny thing
算啦
ForeverEver 發表於 2009-8-11 11:40 PM
算?!?!?!?!!?!!?!?!?!??!?!
There is only one truth!!!!

h2o 發表於 2009-8-11 11:40 PM
are you going to find the truth??
那下次给二哥多点压力
ForeverEver 發表於 2009-8-11 11:40 PM
要咁咩???唔好啦。。
真心的咯。。
wk.hoo 發表於 2009-8-11 11:41 PM
什么真心??
funny thing
h2o 發表於 2009-8-11 11:42 PM
yalar......wear both consider as "power double up"......will faint ga
算?!?!?!?!!?!!?!?!?!??!?!
wk.hoo 發表於 2009-8-11 11:42 PM
不算咯