返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

5 {) `" _% h) k, {& ]4 x$ x) {
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 tvb now,tvbnow,bttvb( z2 x  X% D: u& |
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z/ u# v) O0 [! X" f9 Z
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
: u8 y5 N& A& O, b
' H) |4 D( E4 f5 X& [
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
1 \; t1 `9 |; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....tvb now,tvbnow,bttvb- k* a. l) G1 T! B$ t+ R9 j
leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
+ @" C+ x& ?2 W0 Y$ ^
9 ]' g" \# m, X公仔箱論壇lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...0 Z! y  I6 @) A  y9 {
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
7 z3 s. C6 C9 a7 L  o# m) U) N
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
0 `# Q/ Z$ p$ [( X" h0 r" Btvb now,tvbnow,bttvb' u3 \8 J" U3 W, ~2 S
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
: k( C  r2 A, r) Q2 L" b7 l! Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
$ _: q& P5 x8 V: L5 a
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
: C* d& J6 r( D2 itvb now,tvbnow,bttvb我冇罷課亦都唔主張...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w" G  Q7 b. f4 _8 q5 d
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
( K# G: X& X. s/ t( K# D頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
tvb now,tvbnow,bttvb0 G; `5 O) C9 Z
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
7 A# h8 Z0 w. ?' V# p. c公仔箱論壇我冇罷課亦都唔主張...
& \( S' V% A3 Z4 f- U9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
" c. U3 g- L% a$ N( B# L公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n9 Y* g3 s1 g- o- H
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
5 a& L3 ^4 v! ~3 T* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. h( s7 v) g# E, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
: D( e- @8 B+ _, h2 Hwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
9 G: Y" d! X. M; w, ^% Ywww3.tvboxnow.com又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
4 b0 q" |% ^1 z: S( wwww3.tvboxnow.com  U6 \7 f2 U7 a0 P
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu........ H+ ?/ g8 @: ^' {

( n( I/ @# z9 V* O+ O+ P) K公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
. l; d/ h2 G+ w  U1 Y4 V
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
4 s3 A+ w0 ~9 k! b' f/ L; Ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# S, G0 y+ [, x8 V! P* S8 d
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
! X2 k4 b4 n, Ltvb now,tvbnow,bttvb
) a& X8 A/ H5 q1 b# N& {" f! O公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...5 l+ T2 [5 R6 |) o$ V3 |
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
; p! a5 P: H" m8 V! O5 R" V我是男觀眾但看後沒感覺
0 L* J- {4 Z: z% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我是男觀眾但看後沒感覺
% V! l& ~1 `9 J2 }公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
8 }4 W* h  o- e7 q* J
www3.tvboxnow.com: R- B( n8 G& t. C$ |! I
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
www3.tvboxnow.com- X3 M. m# z1 K  Q, E% P/ A/ I

0 x4 ~5 s6 ?4 L; e& v公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
& o, j: Z9 I9 G: h$ |, B公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
' [9 |& @5 R4 _& ]( i( l可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
; A6 |: [/ _# z8 b
# C0 T( r/ O, }" U% t' s0 ?你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
8 d. v) ?5 K; ^' F- }4 a公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
( Y& `; f" o  T, T' hwww3.tvboxnow.com其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# {7 I6 h9 z6 b" I9 s: o
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l4 I' W* M0 N  S& A5 C6 k
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小% O' u# T& k  Y) |: w
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
www3.tvboxnow.com7 @9 S+ [/ I, ?+ g6 n
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......www3.tvboxnow.com# V& W) E, A1 u2 \& l8 p# e# k; C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件