返回列表 回復 發帖
Good evening all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
你都无去我既帖度。。。
ckhooi74 發表於 2009-10-20 05:57 PM
evening 煇哥
我要睇檔啊
小飛機 發表於 2009-10-20 06:09 PM
俊朗不凡姣鬆 我返黎啦
俊朗不凡姣鬆 我返黎啦
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:26 PM
hello 玉樹臨風姣鬆啲, 去邊嚟?
小飛機 發表於 2009-10-20 06:37 PM
無呀,放工返屋企啦,不過最愛有野同我傾,同佢講電話之嘛
小飛機 發表於 2009-10-20 06:37 PM
今晚有多寶,買六合彩先,姣鬆你買左未
今晚有多寶,買六合彩先,姣鬆你買左未
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:43 PM
係咩, 冇買呀...我都係等節日金多寶或大彩池先買. 你買左咩?
無呀,放工返屋企啦,不過最愛有野同我,同佢搞野之嘛
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:41 PM
哦, ....
無呀,放工返屋企啦,不過最愛有野同我傾,同佢講電話之嘛
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:41 PM
咦! 見你嘆氣, 佢有唔妥嗎?
係咩, 冇買呀...我都係等節日金多寶或大彩池先買. 你買左咩?
小飛機 發表於 2009-10-20 06:46 PM
買ed 我期期都係買果號碼,睇下幾時輪到我中
買ed 我期期都係買果號碼,睇下幾時輪到我中
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:52 PM
姣鬆啲, 預祝今期輪到你喇
咦! 見你嘆氣, 佢有唔妥嗎?
小飛機 發表於 2009-10-20 06:48 PM
佢話做得好唔開心,同我訴下苦姐,聽都我心都痛哂
佢話做得好唔開心,同我訴下苦姐,聽都我心都痛哂
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:55 PM
咁幾時去慰藉吓佢呀
姣鬆啲, 預祝今期輪到你喇
小飛機 發表於 2009-10-20 06:55 PM
多謝你先姣鬆 都係買個希望姐,今期中左都有千幾萬喎
如果你中左,第一件事想做咩呀
咁幾時去慰藉吓佢呀