返回列表 回復 發帖
約左天日去
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:59 PM
玩得開心d 出多d 力, 出多d 精
多謝你先姣鬆 都係買個希望姐,今期中左都有千幾萬喎
如果你中左,第一件事想做咩呀
寇仲~ 發表於 2009-10-20 06:58 PM
要睇下中幾多... 當 500萬喇, 我諗 300萬買樓, 淨番百零二百萬, 抽 50 萬搞小鋪頭, 搵人打理, 跟住去旅行玩番個零月, 其他留番起先
玩得開心d 出多d 力, 出多d 精
小飛機 發表於 2009-10-20 07:01 PM
射射
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
要睇下中幾多... 當 500萬喇, 我諗 300萬買樓, 淨番百零二百萬, 抽 50 萬搞小鋪頭, 搵人打理, 跟住去旅行玩番個零月, 其他留番起先
小飛機 發表於 2009-10-20 07:05 PM
嗯,我都會去旅行,可能會去夠一年半載,太多地方想去啦 太多地方既囡想試啦
嗯,我都會去旅行,可能會去夠一年半載,太多地方想去啦 太多地方既囡想試啦
寇仲~ 發表於 2009-10-20 07:30 PM
姣鬆啲試過鬼妹未?
姣鬆啲試過鬼妹未?
小飛機 發表於 2009-10-20 07:45 PM
中葡混血兒就試過 你試過啦,好唔好味呀
我去搵周公個女啦,goodnite 姣鬆
我去搵周公個女啦,goodnite 姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-10-20 08:07 PM
good night 姣鬆啲
good evening miss
頭獎冇人中..仲仲會唔會中二獎..都有百幾粒...
泥泥 ANAN飛機師 ...柯...
頭獎冇人中..仲仲會唔會中二獎..都有百幾粒...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-20 10:04 PM
good evening 撻撻, 你有冇中呀?
冇中呀~~中左仲唔吹雞咩....
冇中呀~~中左仲唔吹雞咩....
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-20 10:12 PM
下期再嚟過喇
Good evening Miss, 機機, 撻撻 & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~