返回列表 回復 發帖
good evening miss
飛機師,咁晏...架機delay...呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-21 11:49 AM
good evening 撻撻
788937 788938 中咗六合彩唔準吹雞呀, 養起 Miss 下半世...788939
主任 發表於 2009-10-20 11:49 PM
主任,不如分一半比你..你照顧埋Miss 下半世...因miss最愛是你

good evening 淫淫, 玉樹臨風姣鬆啲 & all
係同一個喜歡的人因為'榴槤蛋撻'而相識...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-21 09:55 PM
特別的榴槤給特別的你
我也来!
好耐冇黎......大家好嗎
四眼走粒仔 發表於 2009-10-21 11:50 PM
hi 太極走粒哥哥 大家都ok 喇, miss 就索d, 約隱約現呀!!!
掘麽零..搣匙....柯
Good evening miss 主任 姣鬆 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good evening 淫淫, 玉樹臨風姣鬆啲 & all
小飛機 發表於 2009-10-21 10:01 PM
俊朗不凡姣鬆 今日去左邊呀你~係咪搵你最愛呀
四眼走粒仔 發表於 2009-10-21 11:50 PM
我嘛嘛地,你呢走粒仔
掘麽零..搣匙....柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-22 09:21 AM
掘依份零撻撻 你係咪好鐘意開快車架
good evening miss
俊朗不凡姣鬆 今日去左邊呀你~係咪搵你最愛呀
寇仲~ 發表於 2009-10-22 06:20 PM
good evening 玉樹臨風姣鬆啲 今日同至愛食晏晝, 跟住同d fd 有嘢傾