返回列表 回復 發帖
Morning, everybody
matthew0204 發表於 2009-10-23 09:09 AM
good evening
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我係阿寶呀…我返左黎喇…大家好~
唔見左miss既…
tony214 發表於 2009-10-23 04:30 PM
你返黎就好啦,放低百六
泥泥 ANAN飛機師 ..仲~仲~....柯...
good eveing miss
泥泥 ANAN飛機師 ..仲~仲~....柯...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-23 09:17 PM
good eevning 撻撻
就係最愛要同我暫別一段時間,所以麻麻
寇仲~ 發表於 2009-10-23 07:48 PM
hello 玉樹臨風 點解呀, 你至愛點解要暫別呢?
good morning misseveryone...
good morning miss
good morning misseveryone...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-24 10:02 AM
good morning 撻撻
Good afternoon Miss & everybody ^^
禍記寛頻~~ 又禍幾日...又唔比人 cut service 點搞呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我係阿寶呀…我返左黎喇…大家好~
唔見左miss既…
tony214 發表於 2009-10-23 04:30 PM
Hello Tony ^^
係放幾日假定唔洗再返台灣呀....
Miss 呢排放假呀...試吓打比佢啦....
如果我同佢通開電嘅, 我順口話佢知吖
呵呵,我都好鐘意依個感覺,由其夜晚,住架車真係咩都可以放低哂,除左個呔盆
寇仲~ 發表於 2009-10-23 07:54 PM
Hello 仲仲 ^^
今日係咪放假呀....
做咩咁大感觸咁嘅
post 都行得好慢
小飛機 發表於 2009-10-22 10:03 PM
Hello 機機 ^^
係啦...唔洗一陣就追哂啲 post ....
Good evening all
hello 玉樹臨風 點解呀, 你至愛點解要暫別呢?
小飛機 發表於 2009-10-23 09:47 PM
俊朗不凡姣鬆 最愛依排心情好差,要休息一排,好好放鬆下心情。
不過都有keep 住傾電話既