返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & everybody ^^
禍記寛頻~~ 又禍幾日...又唔比人 cut service 點搞呀 792745
主任 發表於 2009-10-24 05:11 PM
hi 主任,電訊商個個都係咁,賊黎既,開戶果時咩都得,要cut就又咁又咁,我之前cut 有線都扯哂火,爆哂粗
你仲有幾耐約呀,到期轉第間啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good morning misseveryone...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-24 10:02 AM
hihi 撻撻,今日有咩節目呀 有無去食野
Hello 仲仲 ^^
今日係咪放假呀....
做咩咁大感觸咁嘅 792757
主任 發表於 2009-10-24 05:22 PM
係呀,今日放,天日要返,同事有事掉左假,都唔係有咩感觸,見撻撻著件戰衣,諗起以前飛車既日子之麻
不過心情就真係一般
hi 主任,電訊商個個都係咁,賊黎既,開戶果時咩都得,要cut就又咁又咁,我之前cut 有線都扯哂火,爆哂粗
你仲有幾耐約呀,到期轉第間啦 ...
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:06 PM
仲仲 ^^
放假喎  有咩節目呀
個約要到出年 8 月呀.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
俊朗不凡姣鬆 最愛依排心情好差,要休息一排,好好放鬆下心情。
不過都有keep 住傾電話既
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:02 PM
咁就要 " 姦深 " 啲喇   
抽多啲時間陪吓人啦, 心情唔好真係好需要朋友安慰架
係呀,今日放,天日要返,同事有事掉左假,都唔係有咩感觸,見撻撻著件戰衣,諗起以前飛車既日子之麻
不過心情就真係一般
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:13 PM
又唔係幾拾歲, 成日諗返以前做乜....
諗啲節目氹吓至愛仲實際啦

仲記唔記得佢~黎明詩
仲仲 ^^
放假喎 792786 有咩節目呀 792787
個約要到出年 8 月呀.....
主任 發表於 2009-10-24 06:19 PM
今日無咩節目呀,去個fd 度o羅 煙仔咋,
咁只好到時記得cut 啦
又唔係幾拾歲, 成日諗返以前做乜....
諗啲節目氹吓至愛仲實際啦 792796
主任 發表於 2009-10-24 06:27 PM
都會既,下個星期同佢去玩返日啦我都好 希望幫到佢
咁就要 " 姦深 " 啲喇    792790
抽多啲時間陪吓人啦, 心情唔好真係好需要朋友安慰架792791
主任 發表於 2009-10-24 06:23 PM
咦...你今日咁乖既,唔使去姦深下人咩
今日無咩節目呀,去個fd 度o羅 煙仔咋,
咁只好到時記得cut 啦
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:32 PM
你要返工吖~~~唔係..出去走轉吖
咦...你今日咁乖既,唔使去姦深下人咩
寇仲~ 發表於 2009-10-24 06:37 PM
今曰等禍記嚟整寛頻囉, 破壞哂個假期.....
今曰等禍記嚟整寛頻囉, 破壞哂個假期.....
主任 發表於 2009-10-24 06:47 PM
而家同條女出街食飯, 晏啲都諗唔倒搞作就上去揼骨
你要返工吖~~~唔係..出去走轉吖 792813
主任 發表於 2009-10-24 06:45 PM
轉鬼走馬咩,齋囉煙咋,你想走轉咩 天日都得架
而家同條女出街食飯, 晏啲都諗唔倒搞作就上去揼骨  792821
主任 發表於 2009-10-24 06:50 PM
食得開心 係咪同淫嫂一齊上先