返回列表 回復 發帖
好好的朋友,而且我很同情他們被調到 Takajisthan (spelling 不懂)。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 09:15 PM
Tajikistan ?? 中亞??
今日老板娘極度攰, 聽日要開會見客需要精神, 所以今晚只會玩到日本時間11點
過後如果有人中明樓暗樓, 一概等到聽日先開估, 記得check住自己嘅PM呀
...
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:16 PM
老板娘唔駛擔心我,我今晚玩唔到11pm
局部區域潛水中...
搞到我而家勁多外置HDD

愈黎愈多野......將來搵食又可能用得著
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:16 PM
如果係咁你應該一早買個DOCKING + 3.5HDD化算好多~~
個DISK行跟時你都唔會郁它,,所以我覺得防震無咩用..
ricky867 發表於 2012-8-8 09:11 PM
我同事試過放係CPU頂抄緊嘢,有人唔小心大力碰到嗰CPU導致嘅 external HDD 跌咗落臺面~

好彩咁都仲可以繼續抄緊嘢~

嗰陣大家都嚇都一跳~
以前我媽早午飯都煲粥....煲到而家我怕左食粥十幾廿年
WAI鬼 發表於 2012-8-8 09:14 PM
我亞媽都常煲, 不過我過左日本後就幾乎冇食過啦, 除非我病鬼左先會煲
老板娘,貓爺,ricky兄,大家好,唔好對我咁大祈望啊!
金石良 發表於 2012-8-8 09:16 PM
言仔,你好谦虚。。。。
Ricky 好。。。。近來你好發wor。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 09:17 PM
我D身家過晒佢過度
Ricky 好。。。。近來你好發wor。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-8 09:17 PM
何以見得~~有排都見唔到妳們的車尾燈~
如果係咁你應該一早買個DOCKING + 3.5HDD化算好多~~
ricky867 發表於 2012-8-8 09:18 PM
冇法啦~果時年少無知
老板娘唔駛擔心我,我今晚玩唔到11pm
金石良 發表於 2012-8-8 09:18 PM
why 呀?
唔係呀貓爺,今晚有D嘢要做,玩一陣要閃喇
局部區域潛水中...
我亞媽都常煲, 不過我過左日本後就幾乎冇食過啦, 除非我病鬼左先會煲
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:19 PM
病左都食飯
Tajikistan ?? 中亞??
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:18 PM
系呀。。。聽講沒豬肉吃,好難買。。。結果一年就投降。。。跟住調Brasilia。。。。
何以見得~~有排都見唔到妳們的車尾燈~
ricky867 發表於 2012-8-8 09:20 PM
就嚟5E
有都有個WD80GB~~
ricky867 發表於 2012-8-8 09:12 PM
80GB 算大咖啦~

我去過有D學校大多數用緊 40GB 咖~