返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2008-7-3 01:07 PM 發表

我就今日先知,你个名叫篮药丸喇。348569
哈。。哈。。是啊。。男人的救星啊。。:014:。

泰山你需要我吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
篮药丸喇来了磊磊落落磊磊落落磊磊落落。。。。。。
好名字
泰山。。。。。。。。。。
篮药丸喇,,,,,,,,,,,,,
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-3 01:09 PM 發表

哈。。哈。。是啊。。男人的救星啊。。:014:。

泰山你需要我吗??
我仲是一个英雄不洗篮药丸,多谢了。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 xeihui1070 於 2008-7-3 01:10 PM 發表
泰山。。。。。。。。。。
篮药丸喇,,,,,,,,,,,,,
嗨!你好!
我是泰山,
小美女有何子教。
是说国话的吧!
大家好吗?
国语哦。。你在什么地方呢?
原帖由 jacky760425 於 2008-7-4 01:01 PM 發表

我仲是一个英雄349662不洗篮药丸,多谢了。349661
噢噢。。咁就等你消息架啦。。
我不懂可以进来吗,
我也很想认识朋友,
希望在这里我能够,
认识很多新的朋友。
原帖由 xeihui1070 於 2008-7-4 01:38 PM 發表
国语哦。。你在什么地方呢?
是国语就好。
我生在马来西亚,现在在加拿大,
你呢?
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-4 05:06 PM 發表

噢噢。。咁就等你消息架啦。。
不洗了,流番你自己了,哈哈。
大家好吗?
原帖由 我很孤独 於 2008-7-4 07:26 PM 發表
我不懂可以进来吗,
我也很想认识朋友,
希望在这里我能够,
认识很多新的朋友。
欢迎,
是啊吹水區就是给人认识朋友的地方。:onion14:
大家好吗?

回復 #2186 jacky760425 的帖子

死佬,这段日子去哪儿泡妞啦!!:024: :024:
原帖由 真爱难求 於 2008-7-6 12:49 PM 發表
死佬,这段日子去哪儿泡妞啦!!:024: :024:
噢噢噢。。泰山又出去滚啊。。。剪左他啦。。。

回復 #2188 wk.hoo 的帖子

你就快点借我刀嘛!!!
快快快,不然等下那个“死佬”就玩失踪咯!!
原帖由 jacky760425 於 2008-7-6 12:21 PM 發表

欢迎,350974
是啊吹水區就是给人认识朋友的地方。:onion14:
我很谢谢你的欢迎,