返回列表 回復 發帖
有某人得闲帮我duo一条好桥
系甘gek。。。我有一个朋友每个月都要我帮他做点输入资料的工作
就这个月开始我唔要做左
要好来好去的拒绝他~
有某人得闲帮我duo一条好桥
系甘gek。。。我有一个朋友每个月都要我帮他做点输入资料的工作
就这个月开始我唔要做左
要好来好去的拒绝他~
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:27 PM
咪話你嘅鋪頭生意開始多咗,唔得閒幫佢囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
乜男人都钟意行街gek咩?
我地去金河
0winnie0 發表於 2/10/2013 02:21 PM
我拜六系金河等妳

------------------------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|
如果可以介绍另一个人选代替你的工作就最好
吾得嘅话惟有话自己工作繁忙佐,怕影响完成的时间,就惟有吾做啦
條骨都無佐lu
咪話你嘅鋪頭生意開始多咗,唔得閒幫佢囉
tvbkk123 發表於 2013-10-2 02:28 PM
唔得啦~
等下他可以话你慢慢做
搞定左在话我知
我拜六系金河等妳

------------------------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|

Anonymous 發表於 2013-10-2 02:28 PM
好啊!~我都未惊过
mou打劫我就得啦~
小强叔叔讲佐吾好吾做喔
條骨都無佐lu
如果可以介绍另一个人选代替你的工作就最好
吾得嘅话惟有话自己工作繁忙佐,怕影响完成的时间,就惟有吾做啦
lhy92725 發表於 2013-10-2 02:29 PM
这个借口唔系好掂>.<
唔得啦~
等下他可以话你慢慢做
搞定左在话我知

好啊!~我都未惊过
mou打劫我就得啦~
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:30 PM
咁你咪唔要做囉,等到佢問你果陣,就仲佢講你根本都冇時間做
小强叔叔讲佐吾好吾做喔
lhy92725 發表於 2013-10-2 02:31 PM
他匿名也没用
他的签名已经出卖左他
個人唔鍾意去金河,太多人流仲埋車啦,塞車塞整個鐘去到果度,乜嘢心情都冇嗮
咁你咪唔要做囉,等到佢問你果陣,就仲佢講你根本都冇時間做
tvbkk123 發表於 2013-10-2 02:32 PM
甘好似左住人地发达列>.<
个一批货可以帮他赚到整千块的咧>.<
甘好似左住人地发达列>.<
个一批货可以帮他赚到整千块的咧>.
0winnie0 發表於 2013-10-2 02:34 PM
你早就講咗,係佢自己話慢慢做,與人無尤
直接同佢講妳有其他嘢要做,冇時間再幫佢咗
佢問有乜嘢做就同佢講舖頭入多貨要處理
認真睇真啲真係又真係
個人唔鍾意去金河,太多人流仲埋車啦,塞車塞整個鐘去到果度,乜嘢心情都冇嗮
tvbkk123 發表於 2013-10-2 02:34 PM
周末没那么塞的
而且我系搭得士去gek
因为我不敢驾车去那么远的
唔够d人敢敢死乱塞
直接同佢講妳有其他嘢要做,冇時間再幫佢咗
佢問有乜嘢做就同佢講舖頭入多貨要處理
lckiong 發表於 2013-10-2 02:36 PM
系咯~
其实直接拒绝麦好咯~
讲甘多做乜嘢
我真系有更重要gek嘢要做~
系怕他生气
搞到见到都面左左