返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2008-7-6 01:01 PM 發表
你就快点借我刀嘛!!!
快快快,不然等下那个“死佬”就玩失踪咯!!351021
哦哦。。不如,你直接用口咬断他的重过快。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-6 12:49 PM 發表
死佬,这段日子去哪儿泡妞啦!!:024: :024:
边度有去泡女,
是去左炒股和打宠物,
你不好甘多心喇,死婆。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 我很孤独 於 2008-7-6 06:56 PM 發表

我很谢谢你的欢迎,
来TVB的都是朋友就要客气了。
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-6 10:05 PM 發表

哦哦。。不如,你直接用口咬断他的重过快。。。
篮药丸想卖药都吾洗甘说架。
大家好吗?

回復 #2191 wk.hoo 的帖子

哈哈哈!!!
我没有你那么厉害哦!!
过两招来,

回復 #2192 jacky760425 的帖子

嘿!我哪有多心呀!是你的“底”不好
原帖由 真爱难求 於 2008-7-7 01:30 PM 發表
哈哈哈!!!
我没有你那么厉害哦!!
过两招来,
噢噢。。阿嫂做咩拿把刀仔。对住我笑啊。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-7 01:33 PM 發表
咁你有没捉奸在床先??
原帖由 jacky760425 於 2008-7-7 12:32 PM 發表

篮药丸想卖药都吾洗甘说架。351778
哈。。哈。。。泰山兄。。我都是为你好喎。。
如果唔係靓仔靓女可以进来吗?我只係経過啫。。。
あの地平線輝くのは、どこかに君を隠しているから。。。
原帖由 sky19 於 2008-7-7 04:52 PM 發表
如果唔係靓仔靓女可以进来吗?我只係経過啫。。。
欢迎,朋友你好。
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-7 04:16 PM 發表

哈。。哈。。。泰山兄。。我都是为你好喎。。
我都讲左我仲是一个英雄,
你就不洗在卖脾我了,
我是不洗架o.K!
大家好吗?
原帖由 真爱难求 於 2008-7-7 01:33 PM 發表
我个《底》一路都好好架,都無花到,
你是不是看错人啊!
好样我甘靓仔的人都好少了
,你仲认错,有無交錯。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-7-9 12:59 PM 發表

我都讲左我仲是一个英雄,354001
你就不洗在卖脾我了,354002
我是不洗架o.K!354003
哈。。哈。我就是惊你英雄气短咯。。整几箱放住先啦。。
Hello.