返回列表 回復 發帖
就是咯,等下我横尸街头都不知道发生什么事!
cck_my 發表於 2009-9-12 01:10 PM
比大佬追殺
又買禮物? 朋友生日?
blacker14tt 發表於 2009-9-12 01:12 PM
好朋友的妈妈生日。。。auntie叫我去
不能两手空空去啊。。但是还没想到可以买什么。。你有idea吗??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
真的是不知道。。几时开始有??
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:12 PM
唔知
應該係我識妳之前
应该还有很多啦。。要讲全部是讲不完的。。
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:13 PM
妳讀"英校"我讀華校, 妳英文掂, 我英文差
佢唔明我地可以點? 我今朝係MSN都同佢講過
blacker14tt 發表於 2009-9-12 01:14 PM
我们已经尽力解释了。。他不了解也没办法
唔知
應該係我識妳之前
blacker14tt 發表於 2009-9-12 01:15 PM
认识我之前就发现了???
妳讀"英校"我讀華校, 妳英文掂, 我英文差
blacker14tt 發表於 2009-9-12 01:17 PM
别这样讲啦。。我会不好意思。。
不能两手空空去啊。。但是还没想到可以买什么。。你有idea吗??
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:15 PM
我上次去朋友媽媽嘅生日party係送Chanel嘅唇彩
可能唔係幾適合所有auntie
我们已经尽力解释了。。他不了解也没办法
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:17 PM
是但佢啦
呢個係佢自己嘅人生, 佢有權選擇以咩態度行落去
认识我之前就发现了???
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:18 PM
我偷偷地觀察左一下
别这样讲啦。。我会不好意思。。
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:19 PM
係事實就唔需要唔好意思
ForeverEver 發表於 2009-9-12 01:15 PM
不能买个水果蓝吗?
條骨都無佐lu
我偷偷地觀察左一下
blacker14tt 發表於 2009-9-12 01:27 PM
有咩野观察啊?
條骨都無佐lu
我去吃午餐。。然后买礼物。。猫猫和海妹妹再见
小心揸車
我都要去訓啦