返回列表 回復 發帖
cute o...where in malaysia? can i know her..haha
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 17:18 發表
0 e; v0 P& y. C3 s* F; V你唔好呃我啊~
" N+ x; Z% a# M( q$ ?+ Z. S我好单纯架!! tvb now,tvbnow,bttvb# e1 J( d! p( m- E! Y# `
我等你.. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q* t7 S- t* O; o, D
再加分俾你啊~
+ B! r  F/ h5 _7 }) Utvb now,tvbnow,bttvb我已经抄进我pendrive里了。。过几天才upload上来。。
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #18 Darkn3t 的帖子

你最好尽快啊..  X  C) I  A" L1 H# H6 n% i
接落黎两日都唔会上网..www3.tvboxnow.com- i0 |! {0 s/ r/ l( g6 P+ k
嘻嘻...等我返黎先竟睇啦!
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
你朋友很靓.很可爱
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 19:51 發表
% ~8 g, q9 R# X, T, Z  g你最好尽快啊..
+ B* V( a8 M! z0 F) c公仔箱論壇接落黎两日都唔会上网..tvb now,tvbnow,bttvb. Y0 M4 i1 U. Q7 H: R* s! }4 z2 j" A
嘻嘻...等我返黎先竟睇啦!
www3.tvboxnow.com) ~) ^- f% }5 t6 |
那么。。我就趁你不在时放上网。。在你回来之前把照片洗掉。。
又幾可愛喔。。
Baby Face,很可爱!

回復 #21 Darkn3t 的帖子

你唔可以咁坏架!!!
9 A! M. N& F' o公仔箱論壇:019: 公仔箱論壇9 x& c# b1 p3 j" c% I: y/ {
我唔理.........
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 23:54 發表
1 \9 k9 j- K/ {" W' f! gwww3.tvboxnow.com你唔可以咁坏架!!!公仔箱論壇* ^4 i6 ^, w* H1 [' |1 k5 m
:019: tvb now,tvbnow,bttvb4 b6 P% Q- B8 V! J) x4 i% }$ w! i9 M- A
我唔理.........
# V4 u6 J* C' k7 k3 d% v7 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好啦好啦。。我星期日晚贴上来。。
good woh...pretty:onion18:
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-17 10:09 AM 發表 1 @; m& x4 V  Q4 f
( S. I4 w( b/ q, K4 c0 W2 z
等下我去她家再抄多几张照片出来发啊。。
tvb now,tvbnow,bttvb  Y6 P0 {6 l8 |/ Q. y( l7 c
大義出賣朋友.. 忍唔住想同你致敬.www3.tvboxnow.com5 b2 L* E* N4 t& Y" t$ |" {( S( @
等你啊..

回復 #2 Darkn3t 的帖子

還是你比較漂亮拉
在雨中等待我的愛
pretty girl really wanna know ya 4 E9 {( N' _( ]( |0 r/ ]7 T" F

3 ~8 D' o/ }+ [& t6 K公仔箱論壇thax for good sharing
原帖由 ed_teck 於 2008-1-18 02:03 發表 www3.tvboxnow.com0 D8 p( K# n# J6 ^1 k, X8 t
& q1 g, u+ o, T
大義出賣朋友.. 忍唔住想同你致敬.
. T& \' E4 z5 e1 W& z2 V等你啊..
0 A8 }6 R1 L5 j# H) I好东西当然要和大家分享嘛。。:014: