返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E7 R. j. g, k% u/ g/ O/ [, v% I
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
www3.tvboxnow.com) }: m* D/ |! r2 k, J
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb( @! d8 f( G8 K# v1 V

/ S2 D5 X/ r: ]' U( q( a2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
! ?4 O9 c6 q; a3 L* O6 V我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
1 s1 @% t( g2 i% s  Vtvb now,tvbnow,bttvb  ...
  p, m1 d; A) atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
6 _: B$ F9 {9 K' R
6 b$ j2 @# c5 x
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!www3.tvboxnow.com' A8 f4 k8 O) T" I% W
2677290TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i; d1 H; X  s) h) x5 C. a* F0 G- y
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
% p3 L5 D  T& `' Y- Z) B- }
+ S: @9 h- u4 k. I" S公仔箱論壇公仔箱論壇) O/ B& Q9 `) Q
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
9 q1 {# Y8 ?; U: _0 n# iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb0 I0 L) ~+ z+ [4 Y3 d' D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ]7 g) B% X; T& |; w6 c. G
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話www3.tvboxnow.com. E1 M* A" Z, D. t
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
- q8 ~" D% z) V# @8 I' M& Z0 C2 c$ l; b! ^/ d& Q( i" ~
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
公仔箱論壇1 }1 X) H0 X* ?( z5 z7 I

& d& {& U% u/ g2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。www3.tvboxnow.com2 A# @) z. q& b; \- y- g
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
www3.tvboxnow.com& B! `6 z- [$ ^$ t- c/ R# X

. j& U  h' n$ m+ r: a* tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% T( C/ b8 t0 I! n( S  Btvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
7 Z: k; d3 K7 htvb now,tvbnow,bttvb
: C; v7 O  E$ _; k; e: v; T1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 A6 ^* r7 j; K4 `3 d& ^: g公仔箱論壇
; W; d6 Z% [% w( R( S* C; B邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑tvb now,tvbnow,bttvb7 m( B% q7 n: V- s  z
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
+ n' w# g3 D) S& k; @' Kwww3.tvboxnow.com
& n* o( T' G1 X# f  n- \# V  D; H公仔箱論壇
! M& |* X3 t6 i( dtvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?9 c+ B1 d1 g' }5 v9 t5 q* Z+ j

# k; ~+ \; w+ |; @5 Kwww3.tvboxnow.com我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
$ j' c2 _% J$ {! D公仔箱論壇
0 K  J7 R. l  VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇2 j/ h, D2 D  V0 @& U% `1 `2 P" k

' Z0 s4 ?: T7 F: Q
4 R6 {1 d- c* `: ]0 ?7 w
9 {' C) F: P. h' p" v8 ^9 R8 ^$ ?# S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb% A4 P+ R( @% d1 Y
公仔箱論壇; N- Y* a" f9 ~" @

' H% W* B: ?/ T& W' d8 ztvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
3 `  |1 z) {  I, D0 K8 D( Lwww3.tvboxnow.com
7 `( @5 X* W* V8 a+ I: Wtvb now,tvbnow,bttvb我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
) M6 c# \  u& W- ]) s/ H; c' A1 W- Zwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 f) L6 q1 J. i. W
tvb now,tvbnow,bttvb5 M* J) n' l6 ]. _" P, E% _( I
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
- i1 e" q' N- D- u; D- ~6 t+ W! HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2678949
) w4 |+ i1 O3 e8 v& f& _# B: J' C% S
www3.tvboxnow.com' r$ u7 i  j; s! F! Q6 B$ h+ V8 R! u
www3.tvboxnow.com6 E: N' Y! q8 D0 F' f7 T
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
/ s$ m, h! l6 ^" t5 Rtvb now,tvbnow,bttvb
5 I2 e6 w# q: A- n. ~) V3 \; _$ htvb now,tvbnow,bttvb一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
) a" h% Y/ N. i8 ?+ H
0 G. J; J. E& E3 ttvb now,tvbnow,bttvb9 m  z0 f* ^1 O$ l: s; |
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
* H" Z/ D& w/ u" |LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
/ E1 T" j4 R- l0 q唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦www3.tvboxnow.com/ E5 d6 _: n% t, Q
唔買鹹魚包比你吃
6 c+ @  Y- h* m( p1 w4 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
2 U9 w9 r9 u$ |, i; C6 R; a9 n! B" w, S* u* g) W

( [- I- v0 e' `+ O+ r7 Y" m7 Q5 Q( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
3 e) [$ X1 W+ ntvb now,tvbnow,bttvb
' }* L: H# |1 {" S  L7 U5 v2 f5 Q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb4 ^# w, C9 c& `4 b& w
咬咬化身做高天寶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R9 o8 l6 @3 X) a+ Q
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
. r6 K" A( k+ r0 f4 {tvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
+ G; Z( H5 t  U: C6 Mwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇4 `' s, X' T3 L  d6 ~( d9 j& E( K$ W

' S/ k. ~5 K1 s+ u- r1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?