返回列表 回復 發帖
番来睡觉先:sleeps: :sleeps:
原帖由 kentt15 於 2008-6-13 12:29 AM 發表
番来睡觉先:sleeps: :sleeps:
你去左边啊!!!闷死我啦~~
~~任逍遥~~
越来越人气少了.....
原帖由 shannon0730 於 2008-6-16 11:13 AM 發表
越来越人气少了.....
你们个个走晒掉底我, 有乜办法喔!!:019:
~~任逍遥~~
回来看看~:onion05:
Little MM & Little MM.
你们怎样赚钱的?
参加家族的活动啊~

回復 #3728 sylk 的帖子

可以告诉我在那参加家族活动吗?
我都没看过叻。谢谢
原帖由 kelvingan 於 2008-6-20 10:53 AM 發表
可以告诉我在那参加家族活动吗?
我都没看过叻。谢谢
以下連結有很多 本族活動 enjoy!!!
http://www.tvbnow.com/forum-296-1.html
妳的思想如何,你的日子必定如何
我好想好想做侍大將 唔知有冇熱心人士 熱心捐助-- ---- 咁就冇千幾萬- -:019:
先買萬幾功勳!!!   原來侍大將(100000)足足有五個零一條腸咁多呀  係咁難做ge ><!!!! 唉....唉...唉...博下同情先
級別                  功勳                                            閱讀權限              收件箱容量              上載附件最大容量

侍大將                100000                          70                               100                                     1500KB

其實老實講  我ge 人生目標係直指---> 將軍---->將軍級    ~ 因為可以 - 使用圖片簽名------ 幾偉大ge 理想~~
最近唔見 我ge秘書?      hh小姐?   where 你老細搵你...請見字回

最近参加活动都输啊...衰~
侍大將~~

和族长furniture老大商量一下~试试看~
你们有没有见到盈盈,shannon,lyhui啊~
~~任逍遥~~