返回列表 回復 發帖
原帖由 shannon0730 於 2008-6-24 09:49 PM 發表

不要整天回来,路过,进来看看.....
谈下你最近发生的事.....

我的新家就来快好了.....:014::014::014:
有没有留番半边床位给我啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 08:03 PM 發表

点解你叫毁灭者啊!!!你想毁灭D乜啊!
毀滅者呢個名係我第一次係論壇開帳戶時用到現在的,我唔會亂毀滅野架

回復 #3753 毀滅者 的帖子

原帖由 毀滅者 於 2008-6-25 01:29 AM 發表

毀滅者呢個名係我第一次係論壇開帳戶時用到現在的,我唔會亂毀滅野架
哦, 我以为又多名猛将加入家族!!!:019:

点样都好啦!!欢迎加入!!
~~任逍遥~~
原帖由 ed7155 於 2008-6-25 07:05 PM 發表
怕了我的刀啊 哈哈
你作死啊!!虾D新人,不惊你阿大不出粮给你啊!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 ed7155 於 2008-6-25 07:01 PM 發表
是吗?不是的话我给你个
原帖由 posman 於 2008-6-25 08:34 PM 發表

哦, 我以为又多名猛将加入家族!!!:019:

点样都好啦!!欢迎加入!!
我以前只是多個大論壇的版主同超版,所以我是不是猛將我自己也不清楚...

PS:我沒有怎麼意思的,只是想同大家有傾有講,請唔好誤會
原帖由 posman 於 2008-6-25 08:35 PM 發表

你作死啊!!虾D新人,不惊你阿大不出粮给你啊!!:024:
支持不出糧給他
原帖由 毀滅者 於 2008-6-25 09:28 PM 發表

我以前只是多個大論壇的版主同超版,所以我是不是猛將我自己也不清楚...

PS:我沒有怎麼意思的,只是想同大家有傾有講,請唔好誤會
哦,你甘有大将之风点解不申请个版来做啊
~~任逍遥~~
原帖由 毀滅者 於 2008-6-25 09:31 PM 發表

支持不出糧給他
甘你去督他背只,同F老大讲啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-25 09:36 PM 發表

哦,你甘有大将之风点解不申请个版来做啊
我有意申請模型分享專區的版主,那區的版主都同意我申請,只是我各得要係呢個論壇再貢獻多一些才申請^^
原帖由 posman 於 2008-6-25 09:38 PM 發表

甘你去督他背只,同F老大讲啦!!
算吧,我唔會亂督人背脊的
原帖由 毀滅者 於 2008-6-25 09:43 PM 發表

我有意申請模型分享專區的版主,那區的版主都同意我申請,只是我各得要係呢個論壇再貢獻多一些才申請^^
甘又是,不好给人捉痛脚!!多D贡献啦!!!还未做版主之前多D为家族做野啦!!:onion14:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-25 09:54 PM 發表

甘又是,不好给人捉痛脚!!多D贡献啦!!!还未做版主之前多D为家族做野啦!!:onion14:
我會加油的