返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
, a, ]- c5 y: u/ D& N+ Z公仔箱論壇

" j# E8 O/ V- j. }tvb now,tvbnow,bttvb
! O2 r( {8 h- R# ?' T: xtvb now,tvbnow,bttvb反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇6 [2 P& |; e3 n  S5 p9 n

" Y4 J; |* E: u0 R" Mtvb now,tvbnow,bttvb
: u% f4 c: t% I% Ktvb now,tvbnow,bttvb反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品公仔箱論壇) h. z% R  ]- s5 n9 a2 X
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
% I1 i& J! E" v6 q0 C5 e
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
+ _4 L+ [) o% g. W9 @3 U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 i* G" V! y; m) x
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。www3.tvboxnow.com* g% a# }% g  X8 ~
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
7 g8 e5 s8 t8 f1 @# p
  w2 H- p6 ~! i- O  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* C( ~2 l+ I9 {: o. B
www3.tvboxnow.com9 F7 U% B2 ?- z) q; z& m+ V. k0 x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
$ m9 r0 K6 M8 P! q0 n$ N1 y  [公仔箱論壇將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
6 \, g' f1 }# [將來無聊可能會看
2 w# m# O' F7 s' Qwww3.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! z5 b; j! w& [) f- t5 k% {- i. x; B
tvb now,tvbnow,bttvb% f2 w+ p8 q$ u/ e; @9 _9 r; k1 r
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
tvb now,tvbnow,bttvb8 G) ?- @' a- k9 u& D# x
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
$ q# ?3 M# i$ G* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
$ L$ B" i! w3 f: w' K公仔箱論壇公仔箱論壇  O$ [% u5 F# i; {& t; a
" ~& v# H5 U) S; d; v+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u3 `9 |5 Q3 P1 I! ^7 j* a
2934218tvb now,tvbnow,bttvb4 @" S% d) A2 H* ?
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
; E3 F( ~2 `1 W* i6 U6 e0 `5 S( r7 G) C+ |. z
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb6 \) O* c3 [: X

! M& _2 u( o5 D& w, w
" S1 g/ n8 |$ B& L5 @! }+ I. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; Q5 n7 M! L3 ~5 A( V3 P  h, PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
# m- o0 h0 ]% l7 X; M7 r( X* htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 E" T+ V$ G' I% k) V: T/ H

& }7 |% M$ Z4 _" W* e/ kwww3.tvboxnow.com丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件