返回列表 回復 發帖
  S8 h: f% f. V( S% N0 h: B% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' q2 j1 I4 J9 Q6 @% Wtvb now,tvbnow,bttvb佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
) `( u- G& i" J- @1 z, {1 M* [8 qwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
3 {* R: h8 v1 J5 f* g" H0 K
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。tvb now,tvbnow,bttvb2 N0 c- E5 A9 F! M' j
公仔箱論壇# N- T1 @  o+ Y0 C5 |& x8 F6 ~+ q5 W# l
+ D: |6 l& |3 ?) G; D# x/ X; _; r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
公仔箱論壇7 @& }! P( I0 ]3 J9 q; `# i; U
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 A" H% G9 t3 S- i1 S6 R& ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
1 _( w6 i  I. X: {0 w公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B2 z  |3 p; {
" b! s( y. \2 z, v9 C& x, T
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
* K. r) L, ^# m+ {7 Dtvb now,tvbnow,bttvb- N+ I1 {( v+ p9 w: Y
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
8 Y5 ^& r( r- U* Uwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ~5 K6 |( M3 A6 x( A0 a
咁陰功吖?& h- b; z$ r; @* e; w: j! v3 q/ _4 Q
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 3 w5 G) I, j( G; j; c: s5 g

% W# d, I* r6 k: M: m8 m% J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 W' c% l4 {# O6 _  a* A3 @: a
咁陰功吖?www3.tvboxnow.com8 Z  E$ v6 V# t
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
3 M2 y0 M, K4 V3 e! w$ ]- p+ c* B" b公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼tvb now,tvbnow,bttvb# }, s" }  N7 b- T
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
$ ^( a1 A4 s8 {* ^公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 L; J) }( d* c: t1 t+ U
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
" Z0 F. f9 I5 x* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ c6 N& T7 `7 M& M$ O: ?2 x佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
' U8 T: s0 |- J/ i7 R6 y0 Uwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
9 Q( K- f6 H1 ]: i20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& a; k* p5 R, O" }
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!tvb now,tvbnow,bttvb' B3 |! e; T; @) |4 x2 O: X1 U. w
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
* z5 r+ I; t4 ~4 N% |$ ~0 o1 ywww3.tvboxnow.com20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
# d# I3 C1 |6 i' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- E0 h* ]! D! I8 @. B: v# I2 i佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
1 b- F8 v% n! g! J3 r大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
7 `; S) A. r- v$ k6 n9 E2 \歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
( y' E6 Y% X2 @" P' A但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
tvb now,tvbnow,bttvb( O3 Q. \$ f1 U% j4 d0 n
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。" A) E- T% a2 Z  }- P
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
# _1 c7 N2 F2 {7 H" {7 H) }! X( iwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
% Q9 k9 a. ]. b( O
6 F* i1 R7 H7 D- t' G6 o% E' R- O公仔箱論壇聽緊電視喇
8 b) U& ?5 Q$ V" f3 x3 Ztvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb7 _7 w( Z; f2 o8 E8 c- w1 d
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 x! T1 \% y, \# d1 y  K6 K' u
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港