返回列表 回復 發帖
請問unit是否播完嗎?
原帖由 tk118ak47 於 2009-1-8 06:14 PM 發表
請問unit是否播完嗎?
o........ 早幾日同今日先更新過喎,應該未播完........
Terminator : TSCC 應該係2月13日先復播

評分次數

• bandband

原帖由 chick 於 2009-1-15 02:29 PM 發表
Terminator : TSCC 應該係2月13日先復播
手快快,打早咗成個月添~~

已更改,唔該哂~~~
Prison Break

要等這麼快
原帖由 davidsamtom 於 2009-1-21 07:06 PM 發表
Prison Break

要等這麼快
Yea....... the returning date of Prison Break is April 18.......
gossip girl  今個season 完了嘛??   =(
請問Chuck播完了嗎????
原帖由 hindrance 於 2009-2-12 04:32 PM 發表
gossip girl  今個season 完了嘛??   =(
Gossip Gril 仲未完
原帖由 harryeric 於 2009-2-14 08:37 AM 發表
請問Chuck播完了嗎????
Chuck 亦都未完
我想問點解而家已經2-3月..
都過左x’mas同new year,
但都咁多戲冇未播返既..
i mean好似90210..新年後播左2集..之後又停?!
係咪當地劇組出現問題..定係又有其他慶祝活動/節日?!
thx!!

p.s.辛苦曬..=〕
原帖由 lowbx100 於 2009-3-7 03:11 PM 發表
我想問點解而家已經2-3月..
都過左x’mas同new year,
但都咁多戲冇未播返既..
i mean好似90210..新年後播左2集..之後又停?!
係咪當地劇組出現問題..定係又有其他慶祝活動/節日?!
thx!!

p.s.辛苦曬..=〕 ...
其實好多英美劇集都係咁,真正原因不明,電視台間中做下又停下。

我可以做既只有通知大家一聲邊套劇(又)停咗、幾時(又)會復播....

免得會員係唔知情況下,奇怪点解有D劇咁耐冇更新,

而為免浪費論壇資源,所以係番哂呢張貼內通知各位。
fringe 3月18号会复播。。但今天已经3月22啦,都未有新的。请版主更新
原帖由 sweetsauce 於 2009-3-23 05:56 AM 發表
fringe 3月18号会复播。。但今天已经3月22啦,都未有新的。请版主更新
Fringe 既新復播日係 2009-04-08
Supernatural 是否又已經停播了.