返回列表 回復 發帖

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Night, Everyone

本週電影推薦 ﹗﹗
各位下午好
CC517 發表於 2018-2-13 03:45 PM
貓仙人
以前粥檔的老闆就是不願比工仔假期補貼,所以今日收爐唔做春節的假期的生意
lhy92725 發表於 2018-2-13 05:10 PM
不願意補假就出雙倍日薪水 如果兩樣都不願意給 等收信拉
本週電影推薦 ﹗﹗ http://emoticoner.com/files/emoticons/leaf/speakerphone-leaf-emoticon.gif" border="0">?1292794625
https://image ...
BeiDouChef 發表於 2018-2-13 10:18 PM
有人打分 3/5 wtf

大廚、各位水區老友 好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

2018 送金雞、迎瑞犬!!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】

瑞犬旺旺【生肖紅包】大放送!!!

舉行時間: 2月14日— 2月25日

獎金35億!!

詳情請按以下連結:

【星馬新聞】^閒談時事新聞^^

瑞犬旺旺【生肖紅包】大放送!!!

祝  大厨兄 情人節快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ Morning Chef  & everyone
Happy ~ Valentine's Day

╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
大厨情淫節快樂
大廚兄早晨. 祝情人節快樂! 並祝大廚兄快啲揾到個情投意合既貼身情人.
之前英國脫歐的時候 不只他很多都中
現在英國經濟問題請人方面也是雪上加霜
願師傅能渡過難關

...
BeiDouChef 發表於 2018-2-13 12:46 PM
经营不当吧,不过他自己身价过亿
你Happy 咯
BeiDouChef 發表於 2018-2-13 12:47 PM
可以放到15就Happy
我黎緊既呢幾日可能上唔黎同大家賀年. 起度先祝大廚兄新春行大運! 萬事如意! 工作順利! 身體健康! 恭喜發財!
沒辦法飲食業 客人優先 已經習慣了
BeiDouChef 發表於 2018-2-13 12:48 PM
感谢你们的付出与牺牲
不願意補假就出雙倍日薪水 如果兩樣都不願意給 等收信拉
BeiDouChef 發表於 2018-2-13 10:24 PM
佢乾脆生意都唔做,春節關門大吉哦
條骨都無佐lu