返回列表 回復 發帖

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

祝大家有情人终成眷属

情人節快樂

單身的朋友都一樣單身愉快

早日找到情人

有人打分 3/5 wtf
4461 發表於 2018-2-14 02:22 AM
要去戲院看才知道 IMAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

大廚、各位水區老友 好好好!!!
Grace 又嚟賣廣告啦!!!

...
gracechanstuart 發表於 2018-2-14 03:47 AM
Grace Bello
祝  大厨兄 情人節快樂
4461 發表於 2018-2-14 07:24 AM
情人節快樂

~ Morning Chef  & everyone
Happy ~ Valentine's Day
http://www2.tvboxnow.com/attachments/day_180214/180214 ...
fls125 發表於 2018-2-14 08:40 AM
125 Happy Valentine's Day

大厨情淫節快樂
yxx01 發表於 2018-2-14 09:23 AM
Mr Young 情淫節快樂

大廚兄早晨. 祝情人節快樂! 並祝大廚兄快啲揾到個情投意合既貼身情人.
pknoface 發表於 2018-2-14 09:28 AM
Ken 情人節快樂 我已經告別單身好幾年了

经营不当吧,不过他自己身价过亿
yxx01 發表於 2018-2-14 09:30 AM
如果沒錯 他比Gordon Ramsay多 現在就不清楚

可以放到15就Happy
yxx01 發表於 2018-2-14 09:30 AM
順便拿年假
甘今晚準備好乜節目未啊
條骨都無佐lu
我黎緊既呢幾日可能上唔黎同大家賀年. 起度先祝大廚兄新春行大運! 萬事如意! 工作順利! 身體健康! 恭喜發財!
pknoface 發表於 2018-2-14 09:31 AM
過年幾日我都會忙 大家一樣拉 新年快樂 心想事成 最重要身體機會 合家團圓快樂

祝大家情人節快樂
祝大家新一年身體健康,生活愉快
佢乾脆生意都唔做,春節關門大吉哦
lhy92725 發表於 2018-2-14 10:14 AM
不願意補假 又 不願意補雙倍日薪 關門不做咯
感谢你们的付出与牺牲
yxx01 發表於 2018-2-14 09:31 AM
也祝大家日日有好佳餚吃 全家團圓
大廚安一個
小年夜,祝大家身體健康,萬事如意!

黑豹我看了,覺得不錯。
有人是說劇情老梗,但老實說...商業片不能期待太高。