返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-2 12:37 AM 發表
大家我去睡觉啦..你地慢慢聊
la~ la~ la~@@ 你唔出黎~  我閃架啦~^^v
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="

回應 ffeel 第 51034 篇文章

你好快D闪啦
12月2号nicnic生日,今晚12.02分献上生日祝福的全部有$$$$$
nicnic happy birthday
有无$$$$架.
原帖由 rrliew 於 2008-12-2 07:12 AM 發表
你好快D闪啦
學我對你冇好處架~

回應 ffeel 第 51037 篇文章

我洗你教.
原帖由 rrliew 於 2008-12-2 07:22 AM 發表
我洗你教.
咁易學壞..證明你很有壞孩子的潛質.~~!@@

回應 ffeel 第 51039 篇文章

迟D你就知
原帖由 rrliew 於 2008-12-2 07:33 AM 發表
迟D你就知
你既事...就真系唔關我事   長痛不如短痛..你既事!  再短D好冇~~??

回應 ffeel 第 51041 篇文章

甘算啦 闪,,
原帖由 rrliew 於 2008-12-2 07:45 AM 發表
甘算啦 闪,,
唔乱点搞野~越乱越好~~  

诈我D野~~

尼个世界根本不存在怪兽,哈哈.....  我很傻, 你幽默D牙??? 惊定唔惊......?

你帮我掉晒距~~    系甘啦~~ see u
抱抱姐姐~
婆婆早安。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 ffeel 於 2008-12-2 08:31 AM 發表
抱抱姐姐~
你要抱谁啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-2 08:37 AM 發表
你要抱谁啊?
~

你拖你la~~
大家早晨啊~