返回列表 回復 發帖
奶油妹,今晚又会见到你嘅
條骨都無佐lu
乜我似咁衰咩?
cck_my 發表於 2011-4-21 09:04 PM
在我心目中师兄是最好的
今生,天注定我爱的很苦,但愿来世,我会是个洒脱的诗人
奶油妹,今晚又会见到你嘅
lhy92725 發表於 2011-4-22 10:08 PM
骨猫大姐,你好
几时搬去新地方安顿下来呀
條骨都無佐lu
猫骨无理我

平壤核子能源研究所
几时搬去新地方安顿下来呀
lhy92725 發表於 2011-4-22 10:13 PM
仲未知
我点会无理粒粒啊
條骨都無佐lu
猫骨无理我
lilitan008 發表於 2011-4-22 10:20 PM
因为你个相只眼,睇到好惊
在我心目中师兄是最好的
susu_nel 發表於 2011-4-22 10:10 PM
要實話實說啊
外星貓E生
因为你个相只眼,睇到好惊
susu_nel 發表於 2011-4-22 10:24 PM
那你喜欢什么相片呢?

平壤核子能源研究所
Hello Cat and friends 早晨
我点会无理粒粒啊
lhy92725 發表於 2011-4-22 10:23 PM
Today oso not much ppl

平壤核子能源研究所
要實話實說啊
CC517 發表於 2011-4-22 10:31 PM
俾你插穿左
周先生早晨,又够钟返工啦?
條骨都無佐lu
那你喜欢什么相片呢?
lilitan008 發表於 2011-4-22 10:31 PM
_
              (_)          _
          _         .=.   (_)
         (_)   _   //(`)_
              //`\/ |\ 0`\\
              ||-.\_|_/.-||
              )/ |_____| \(    _
             0   #/\ /\#  0   (_)
                _| o o |_
         _     ((|, ^ ,|))
        (_)     `||\_/||`
                 || _ ||      _
                 | \_/ |     (_)
             0.__.\   /.__.0
              `._  `"`  _.'
                 / ;  \ \
               0'-' )/`'-0
                   0`
咁样架可爱