返回列表 回復 發帖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
馬來西亞總理馬哈蒂爾(Mahathir bin Mohamad)10月4日表示,香港特首林鄭月娥應下台。

林鄭月娥則回應指,未有閱讀相關報道,但每個人都有表達自由, 不會評論對方的言論。

馬來西亞網媒《當今大馬》報道他4日在 ...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:06 PM
呢個7婆一錯再錯等天收
外星貓E生
天風國際分析師郭明錤發表報告指,蘋果公司預計在明年第一季度發布iPhone SE2,料售價或不足4,000元人民幣,而iPhone SE2整體風格是在iPhone 8基礎上調整而來。

報告指,iPhone SE2的大部分外觀設計與硬件規格與iPh ...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:07 PM
愛祖國唔係要用國貨咩做乜爭住去崇洋
外星貓E生
人品的问题
lhy92725 發表於 2019-10-3 12:15 PM
是小弟的错
馬來西亞總理馬哈蒂爾(Mahathir bin Mohamad)10月4日表示,香港特首林鄭月娥應下台。

林鄭月娥則回應指,未有閱讀相關報道,但每個人都有表達自由, 不會評論對方的言論。

馬來西亞網媒《當今大馬》報道他4日在 ...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:06 PM
馬哈蒂爾 就是 老马
HaPBcx6Qg8g

社會渣滓黃屍曱甴戲子啲戲屎到呢!
perfectman 發表於 2019-10-4 09:59 AM
娱乐片段
愛祖國唔係要用國貨咩做乜爭住去崇洋
CC517 發表於 2019-10-4 06:24 PM
一路話愛國,一路送曬D細路出國,一路去國外買野係內地大部分愛國人士的做法
條骨都無佐lu
口說愛國,身體郤很誠實其實佢地係揀啱嘅,呃人但唔可以呃自己
外星貓E生
都呃紧自己架,口讲一套做系另外一套是常态
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
金爷好
條骨都無佐lu
都呃紧自己架,口讲一套做系另外一套是常态
lhy92725 發表於 2019-10-5 09:42 AM
付錢想買好嘢,都好正常啫口講係比人聽之嘛,用在自己身上點都唔好揀次貨。家陣D大頭B唔係少左好多了嗎?
外星貓E生