返回列表 回復 發帖
  o$ M6 X0 K4 ~. m, x, {$ Utvb now,tvbnow,bttvb
& R' Z# F  i) b0 Y$ `2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
0 O7 s6 m& E0 t" k& C5 c0 nwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
公仔箱論壇1 K; E  w( h9 c7 H7 w. f2 \
都係名稱1個冇乜作為
4 b9 f3 W; E" J9 E  h8 {) [都係名稱1個冇乜作為www3.tvboxnow.com4 B" g& t: A, w2 n
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
8 V3 E1 E/ `, X" ~2 h1 m咬咬兄你好, www3.tvboxnow.com% f8 d" l# g* S8 ?8 f
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
4 S& z2 M0 O+ y

; n) A* X! U8 C  t) h% ^" t* `公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...9 X! w% R& H' f* u( ?9 o  x
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
: _+ k; G. o2 Q4 o8 ~1 q' ctvb now,tvbnow,bttvb
1 U, X9 Q2 {: M2 n公仔箱論壇無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H; w3 y) `( ~: U& ?3 L
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇. s' Y2 s1 m! ?: y7 q! y4 W) o
tvb now,tvbnow,bttvb, W# P/ h7 t7 x& z4 H+ o( ]- o' H
話時話,多謝你派的分,謝謝www3.tvboxnow.com8 O( |  C! Y1 n
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
3 G! k" f% T+ x& C! WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 X, N  r' o3 l3 y. G0 s" S
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
tvb now,tvbnow,bttvb7 o* i, Z) T0 x# R9 X7 G/ g
咬咬兄你好,
& p& V; g2 c5 |tvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
+ P, a4 P4 g: Q" k7 _/ ~www3.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _# ?) `7 [! T$ U+ j* Z* m
咬咬兄你好,
( `9 y; j) m8 T5 ]5 k7 N  cwww3.tvboxnow.com一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www3.tvboxnow.com9 e) d* k8 a: d. S7 h! ?& b
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
+ z& W% I1 C; V) p; n1 Z: k6 j; n8 ^3 Y
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!tvb now,tvbnow,bttvb& ]% z* T  @* I7 q6 N
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ \4 j0 s) g9 y$ n3 H$ o
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
& r' d% n; p( F% x7 X0 i" b* O2 R( }公仔箱論壇
$ x4 J; ?) p+ C# @; d公仔箱論壇
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭公仔箱論壇! M; n, \$ f) R
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
7 O: y7 j  D4 d) @3 A8 B* ? 哈哈哈,你形容得好好笑............ [+ O7 l! b% `! A/ I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: {; d, j* Q' b, V9 o. g" A
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
" |$ t% X% i, `2 c/ t) ?* iwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com* S+ C6 O' X; ?! e/ A
/ S6 T" B7 `  y" T$ p6 Z

; s( i3 c/ i* Y% X' L" U5 Ytvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
' H! s0 j) @. u7 u7 R# R6 p

2 z  O, J2 w+ v# ?6 j6 J0 t5 C睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
# \. {5 q6 ?2 q0 p* Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 l# v  O- N& K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) F- B9 ~' u  T* ]
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸; u8 y; x' E) e9 ~- t  C
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
; V* Q# J9 `( ?* Z- Stvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
  Q& _  a# B2 Y公仔箱論壇除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. z, j: N# ~0 h  e
tvb now,tvbnow,bttvb* V6 W# C4 w- S4 l
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
9 ~' D8 k) j- D  B( n( Gwww3.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
  O! _  v" ~: g3 c% f' S! btvb now,tvbnow,bttvb哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
www3.tvboxnow.com- a: s% O' t4 H0 w2 c5 @) r
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb# T4 w6 u/ \( S7 ^* r2 J
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
' Y: b3 S, k+ r4 z1 J6 e% Rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
& K( ?. Y; q3 P3 x  A  Y
  `  x% T% x# u$ G: t$ W/ p* n我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
* i! e' c. ~1 R呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食