返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
. K" [( Z3 y% Owww3.tvboxnow.com2934800
  `1 H; L( y% a0 M, N3 h4 ntvb now,tvbnow,bttvb丁一元机會大啩啲。: |+ K2 Q' \; ~( i6 X' F4 t
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
, n. Q) }8 Q+ z1 i; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l6 _% V6 I2 k
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
# T" d: a) p  {9 e$ ~! ^5 s' E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' u' \' N. A0 y4 i2 e5 x
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生www3.tvboxnow.com/ i/ n' b$ y, v2 v
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
6 X) t& X: k- Y# g公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....公仔箱論壇: m' A  a8 N. c. p; ]

* J9 \  Z* \/ O& H: ?" I% b/ B5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
' \" p+ w6 k2 kwww3.tvboxnow.comEr......Er.....
, i! R+ e6 k2 h/ W; }  x可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
. m& F3 g: ^( M1 B' Otvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  y: [/ W4 @$ Y5 R0 n
陳生個主角好似重要啲啲....
, ^# v) L9 C$ g; D. P: Ftvb now,tvbnow,bttvb ) V; u9 x+ X/ W/ s* d
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
" ]  ^+ `) f, ~! h2 O" Fwww3.tvboxnow.comEr......Er.....www3.tvboxnow.com8 k! O) J8 H- O& R
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?公仔箱論壇1 U: ]# ?- U" l" z. E, n( d
2935583 ...9 Y/ m$ G; s( _( |9 y% x) [# O
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
公仔箱論壇  w$ Z1 v: }. j6 ~: D! [+ ^
公仔箱論壇( Y+ E  Z& f7 c' _
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
: Z* b2 w3 L$ }) b9 f' h講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫) W2 z% k( O' T4 t
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
3 @" Z: w$ q% A/ _. Xwww3.tvboxnow.com嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P2 g/ Q7 B" R1 k. @, _
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
6 A8 Q& l  J" q% `1 W  H+ C吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....7 Y7 W1 \: e8 s: ]2 J
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
6 ]% T" B3 Z) f1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# s- e" j4 g( M7 z( h# O$ Wtvb now,tvbnow,bttvb不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
5 ^: ~0 p( s$ q  a& m/ y8 l$ M
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
% y+ z' e3 U0 P* k4 P3 S, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?; M. O, `/ G
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
: B8 N) j6 o1 e* ~, b* o9 l+ }

& b/ d. U1 ^3 t2 x# Z4 {5 m: u公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
8 T7 c9 Z1 c  Z+ T講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
* M8 h3 J4 C' I; T5 l0 d1 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
1 a) s% r5 J9 A: G. h/ @我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
2 m% i( s0 V- l# A5 J4 @! nwww3.tvboxnow.com唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
2 W+ f$ J) H& h) n8 G公仔箱論壇我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
  N* T7 a  @+ dwww3.tvboxnow.com唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。5 ]1 R" M9 \1 _. k* v* l/ _
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
2 P; e( W* W% i/ C+ N5 Lwww3.tvboxnow.com
/ \' g# w; }  ^" Y) X+ c+ A# V- x公仔箱論壇咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
+ p: Y% y" b* A* H: ^+ X- \
2 r) m1 ?( m4 U1 C7 ], m9 e公仔箱論壇咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
) {$ e0 g( ~) M; J) t; `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
8 M" ~# M, [4 }; D% c2 ~! W  E公仔箱論壇細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。tvb now,tvbnow,bttvb' ]; |$ R' ]# J
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
; G% {" u  R5 g8 v4 o# f4 c  jhajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
9 e5 U) A" D$ v" O: |$ e2 i公仔箱論壇其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.