返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
" ^' F1 [. |6 U公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E) V' P- y( w( O* V
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 .... d' q* M" v$ k2 R
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
8 H( `, h  j$ h$ }好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
; K5 ~. M! A+ M# Mwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
www3.tvboxnow.com1 e. Y6 |( t5 N4 F6 ]. P& |0 R
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......www3.tvboxnow.com$ A2 ^! M9 ]! o/ d  J* M) O9 {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
: Y4 r* A) C6 E3 \  S/ m9 i+ ]公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
7 e: V' r+ g" O4 i5 Kwww3.tvboxnow.com
- P$ M6 k7 @1 u. |& T自食其果
5 u3 R3 r4 m- j' Amnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
7 D$ o5 Z* z4 [' l公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
6 P( l9 D$ s* ~7 o; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; A# e$ t) G, xtvb now,tvbnow,bttvb自食其果
/ i  n; r# `" Y7 q) r0 }) B* m公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
' |  W- x$ ^  u6 F
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
; @  R+ H+ K8 V: O6 v4 ~6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 N, S2 L9 M: Y0 F2 Y9 x5 R. ^www3.tvboxnow.com" h; ?  m: y& S3 R# v( [' y
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L0 n! D1 L" i
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
www3.tvboxnow.com/ y" L) h/ A3 L6 m
養不教,父之過。慈母多敗兒
0 H' v5 M( J/ ?www3.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒
; \/ Z! @5 m; E/ k2 n5 x7 |, mmnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
. G; y/ s& p2 o# d- b' s公仔箱論壇www3.tvboxnow.com- V+ o" m. K$ L5 q
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....www3.tvboxnow.com5 r1 o  m* A' [3 E: Y" {7 _# W/ U5 Z6 y
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) n  I, z) Y4 d. B4 B$ i3 k

8 }8 ?: w* h# G+ |4 rtvb now,tvbnow,bttvb
6 I% T5 k- @4 W+ {% }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
0 O$ _0 q1 J6 O% V$ J8 C可以
# _" f* L, ]6 g1 @2 h( qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 a! L" d. a) I8 W( C- _, }
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?' G4 H7 C! f) E2 ?* }  f
唔會tvb now,tvbnow,bttvb2 M; G3 h' S( _6 I! ]# M. j8 V

3 O1 x: Z* p# ?7 P' l) E/ H(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
$ F, m. G" d* B" t& @/ T3 }" Ktvb now,tvbnow,bttvb結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
. @1 t7 Q  e: @+ o6 Xwww3.tvboxnow.com可以! Y, ]8 h  v( [7 _$ L- ?9 Z- v% \  t1 t9 q( u% o% l! _- ?

: g5 y+ s5 ^0 J(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [! B1 F$ e! Q, m% o# A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
; w* `" |& U$ u& j: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
' f* X) S7 q. F(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
6 u# i: s. L% O% W4 W成為情侶www3.tvboxnow.com$ M- }' [% m4 q9 y! M0 g/ m

3 G4 E" O# j$ [! z$ j幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING; `: V3 o2 I- ]+ k0 G
7 |* t$ B* Q/ ttvb now,tvbnow,bttvb
+ E% ^+ H) K- ^& t/ q1 f公仔箱論壇2960282" n* l! p* T" e, ?
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...www3.tvboxnow.com( E- w' b$ F6 e& [
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 i. |  b5 M$ c

i, j. u# R6 f8 H, PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲+ b6 J! Q: s5 L  Z3 R8 w* n

1 V) U- v- U( Z公仔箱論壇想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?