返回列表 回復 發帖

回應 missyou999 第 6464 篇文章

个个都很努力打怪,yumiko&hahakl一直在赛跑,你看最后谁会赢出?
原帖由 lyanbebe 於 2009-4-13 05:26 PM 發表
个个都很努力打怪,yumiko&hahakl一直在赛跑,你看最后谁会赢出?
照計就係你同20060420嘅機會最高,(剛過10轉升級比較易d)
除非你地唔打...
你要比心機攞個第一返唻呀...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
我估yumiko
因为我见yumiko多过hahakl (而且hahakl还有合成任务在身)
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
原帖由 cas.cas 於 2009-4-13 17:35 發表

照計就係你同20060420嘅機會最高,(剛過10轉升級比較易d)
除非你地唔打...
你要比心機攞個第一返唻呀...
你吾碑是我咯等下我全部身家跑去买完八倍经验卡(不过是没可能
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
原帖由 missyou999 於 2009-4-13 05:41 PM 發表

你吾碑是我咯等下我全部身家跑去买完八倍经验卡(不过是没可能
低轉數升級始終比較快...
冇計啦...
原帖由 cas.cas 於 2009-4-13 17:53 發表

低轉數升級始終比較快...
冇計啦...
如果我胜出,宠物top10都可能有我份
原帖由 missyou999 於 2009-4-13 06:01 PM 發表

如果我胜出,宠物top10都可能有我份
如果你勝出我私人再送份大禮比你丫...
加油啦...
原帖由 cas.cas 於 2009-4-13 06:09 PM 發表

如果你勝出我私人再送份大禮比你丫...
加油啦...
咁我有無份
原帖由 tatmingtai 於 2009-4-13 06:16 PM 發表

咁我有無份
你呀...
如果你攞到第一,你話要咩咪咩囉...
(你好日都唔升級...)
原帖由 cas.cas 於 2009-4-13 06:30 PM 發表

你呀...
如果你攞到第一,你話要咩咪咩囉...
(你好日都唔升級...)
俾你踢爆左tim
原帖由 lyanbebe 於 2009-4-13 05:26 PM 發表
唔使估,我输咗yumiko太强咗我地d老饼系唔够d候生女fight
PrisonBreak
原帖由 hahakl 於 2009-4-13 07:12 PM 發表
唔使估,我输咗yumiko太强咗我地d老饼系唔够d候生女fight
have 候生女 here where ar~?i want to have a look~
原帖由 tatmingtai 於 2009-4-13 06:56 PM 發表

俾你踢爆左tim
faster sell out all my share la~tmr i'm going to withdraw~
原帖由 zukiroy 於 2009-4-13 07:15 PM 發表

faster sell out all my share la~tmr i'm going to withdraw~
OK~~
安慰奬我實有~~