返回列表 回復 發帖
原帖由 stephenhor 於 2009-4-16 05:50 PM 發表
大家好,有空回来看看大家,还好吗??
真係好耐無見啦...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 stephenhor 於 2009-4-16 17:50 發表
你终于回来看看啦
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
是咯,今天比较得空点,真是好鬼挂住你们,下星期我会归队了

回應 cas.cas 第 6511 篇文章

cascas 我的msn 有时放住没用的,不好意思没复回你
原帖由 stephenhor 於 2009-4-16 07:25 PM 發表
cascas 我的msn 有时放住没用的,不好意思没复回你
唔緊要...
希望下星期快d到啦...
到時又可以一齊玩喇...
(p.s 4月21~22日論壇升級)
大家好~~
好久没见~~
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
原帖由 stephenhor 於 2009-4-16 05:50 PM 發表
兄弟,你还好吧,别来无恙。大家都很挂念你。。。
原帖由 weeke 於 2009-4-16 11:26 PM 發表
大家好~~
好久没见~~
您好。。

good morning...
大家要加加油丫.....齊齊轉生呢

寵物狀態欄
寵物名字:☻☺cas.cas☺☻
寵物級別:25轉1級
寵物性別:雌
寵物屬性:木
忠誠度:100 死忠
善惡值:65535 (渾沌)
狀 態:生存
迴避率:0%
掉寶率:663
素質點:3753
原帖由 cas.cas 於 2009-4-17 10:12 發表

寵物狀態欄寵物名字:☻☺cas.cas☺☻寵物級別:25轉1級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:0%掉寶率:663素質點:3753  ...
cas.cas八倍經驗卡32009-04-17 10:33:19

快D上26转啊。。。我要同你组队。。一人打得好辛苦
加油啦~cas.cas
原帖由 jff6000 於 2009-4-17 10:36 AM 發表

cas.cas八倍經驗卡32009-04-17 10:33:19

加油啦~cas.cas
快D上26转 need more 八倍經驗卡  la~~give her more la~~~about 30 la~
原帖由 cas.cas 於 2009-4-17 10:12 AM 發表

寵物狀態欄寵物名字:☻☺cas.cas☺☻寵物級別:25轉1級寵物性別:雌寵物屬性:木忠誠度:100 死忠善惡值:65535 (渾沌)狀 態:生存迴避率:0%掉寶率:663素質點:3753  ...

cas.cas十五倍經驗卡12009-04-17 11:14:49
cas.cas十二倍經驗卡12009-04-17 11:14:43
PrisonBreak
怎么好像全部火焰神家族的会员一起打怪?
一上线,看到的都是你们~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2009-4-17 11:26 AM 發表
怎么好像全部火焰神家族的会员一起打怪?
一上线,看到的都是你们~
now is only 火焰神家族的会员打怪 everyone is gone

you can see only this post can keep on the top
原帖由 jff6000 於 2009-4-17 10:36 AM 發表

加油啦~cas.cas
係嘅6千哥,我會好快好快追到你,再同你組隊~