返回列表 回復 發帖
我也很多天没上来了
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:23 AM
发生什么事了啊?
我也很多天没上来了
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:23 AM
哦。。永远靓女。。。终于见到你回来了。。嘿嘿。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
发生什么事了啊?
ReeNY 發表於 2009-7-11 12:25 AM
没事。。一言难尽。。别再提
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
哦。。永远靓女。。。终于见到你回来了。。嘿嘿。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-11 12:28 AM
我学潜水二哥咯
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:29 AM
哦。。有咁难言咩??小事而已。。唔需要在意。。。
我学潜水二哥咯
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:29 AM
嘿嘿嘿。。你要咁来害我咩。。你咁讲。。我会俾你D爱慕者攻击架。。
哦。。有咁难言咩??小事而已。。唔需要在意。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-11 12:31 AM
我学辉哥而已啊。。他在msn写的。。不知道什么原因
看到那句就借来用一下啦
嘿嘿嘿。。你要咁来害我咩。。你咁讲。。我会俾你D爱慕者攻击架。。
wk.hoo 發表於 2009-7-11 12:32 AM
没有害你啊。。去哪里找爱慕者??
我学辉哥而已啊。。他在msn写的。。不知道什么原因
看到那句就借来用一下啦
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:32 AM
嘿嘿嘿。。唔同你倾了。。我再潜水了 。。等你想见到我个阵再见啦。。。闪。。。
看不到你我也没上来~
嘿嘿嘿。。唔同你倾了。。我再潜水了 。。等你想见到我个阵再见啦。。。闪。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-11 12:34 AM
现在想见到你啊。。不要潜了。。。
看不到你我也没上来~
ReeNY 發表於 2009-7-11 12:34 AM
嘿嘿。。你上来唔是同僵尸仔玩的咩。。。
看不到你我也没上来~
ReeNY 發表於 2009-7-11 12:34 AM
不要乱讲 我会被骂的啊。。
嘿嘿。。你上来唔是同僵尸仔玩的咩。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-11 12:36 AM
就是咯。。还要讲是我哦
现在想见到你啊。。不要潜了。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-11 12:36 AM
嘿嘿。。有机会先啦。。要睡了。。年纪大了。。不能熬夜了。。