返回列表 回復 發帖

回應 jff6000 第 7220 篇文章

thank you very much
原帖由 jff6000 於 2009-5-10 11:07 AM 發表
回應 马来西亚 第 7211 篇文章
回應 knchung 第 7212 篇文章
回應 cas.cas 第 7213 篇文章
回應 brian123 第 7214 篇文章
回應 missyou999 第 7215 篇文章

收禮人物品名贈送數時間missyou999八倍經驗卡10 (给多了1 ...
thank you very much...
会员ID   :tatmingtai
寵物名字:§※火焰神の遲到大王※§
寵物級別:27轉1級
大家果然升級升得很快...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

回應 shannon0730 第 7235 篇文章

本人在管理層匯同各分區版主作表決,已通過不信任動議。由五月十一日起,將會撤銷所有版區的管理權。如果會員有需要,可以聯絡其他版主或者該區分區版主。本人無權兼也不會代表管理層做出任何版區的決定。希望大家得曉此事...
對于一些信任和相信我的人,只好說聲對不起和謝謝..

best regards,
shannon0730
10-05-2009  
shannon姐,,,
我地會永遠支持你
會員ID   :brian123
寵物名字:火焰聖騎士
寵物級別:22轉1級

回應 tatmingtai 第 7236 篇文章

what happend?

回應 brian123 第 7238 篇文章

不用理會~
我仍然是我,哈哈..
家族不會垮的,我們會越來越強!

^^
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

回應 shannon0730 第 7239 篇文章

always support you......

回應 shannon0730 第 7239 篇文章

好啦,大家都越战越勇。。。不当版主,就算咯。。。一心管理家族还好,支持你,大掌柜
PrisonBreak
原帖由 shannon0730 於 2009-5-10 03:09 PM 發表
不用理會~
我仍然是我,哈哈..

^^
係lor~~
唔做版主可以專注攪好個家族~~
原帖由 shannon0730 於 10/5/2009 03:09 PM 發表
不用理會~
我仍然是我,哈哈..

^^
讲的好!

我会永远支持你的!
回應 tang6620 第 7225 篇文章
回應 hi_there 第 7228 篇文章
回應 tatmingtai 第 7234 篇文章
回應 brian123 第 7237 篇文章

收禮人物品名贈送數時間
brian123十五倍經驗卡12009-05-10 16:33:53
brian123十二倍經驗卡12009-05-10 16:33:41
brian123八倍經驗卡102009-05-10 16:33:14
tatmingtai八倍經驗卡102009-05-10 16:32:48
tatmingtai十五倍經驗卡12009-05-10 16:32:36
tatmingtai十二倍經驗卡12009-05-10 16:32:30
hi_there十五倍經驗卡12009-05-10 16:31:46
hi_there十二倍經驗卡12009-05-10 16:31:38
hi_there八倍經驗卡102009-05-10 16:31:26
tang6620八倍經驗卡102009-05-10 16:30:55
tang6620十二倍經驗卡12009-05-10 16:30:40
原帖由 shannon0730 於 2009-5-10 15:09 發表
不用理會~
我仍然是我,哈哈..

^^
大家还会继续的支持你的