返回列表 回復 發帖
原帖由 cas.cas 於 2009-5-11 06:54 PM 發表

收禮人物品名贈送數時間knchung碎石 102009-05-11 18:52:51
用住先啦...
thanks a lot cascas...
by the way... what the purpose for the stone ah??
原帖由 knchung 於 11/5/2009 09:10 PM 發表

thanks a lot cascas...
by the way... what the purpose for the stone ah??
I think the purpose is to increase your pet 掉寶率.
会员ID   :马来西亚
寵物名字:冷血杀手
寵物級別:18轉1級
原帖由 jff6000 於 2009-5-11 07:04 PM 發表

大姐,寵物家族的族长应该是你接管回吧...
为何要申请加入???
原帖由 cas.cas 於 2009-5-11 07:41 PM 發表

shannon姐忙咗咁耐都係時候偷閒一下啦...
原帖由 longuum 於 2009-5-11 09:05 PM 發表

“火爆姐”的加入,家族一定会越来越旺的!
我并沒有意思接管回寵物家族
我會專注在跟大家交流
兼由火爆鏢局舉辦更多的活動去讓大家玩樂

如果有空閑,我可以把我的珍藏拿出來貢獻給家族
神佑和噬魂我都有一兩套
看誰有需要可以借給他/她
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

jeff,你在stephen之后掌管寵物家族都做得不錯
活動和獎勵也搞得有聲有色

現在已經可以重新購買卡片了
只需轉賬到tvboxnow_pet和在帖內回覆就行了

^^
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

寵物狀態欄
寵物名字:火焰熊貓神
寵物級別:24轉1級
会员ID   :longuum
寵物名字:♫火焰の龙少♫
寵物級別:22轉1級
恭喜lyanbebe入十大!
原帖由 longuum 於 2009-5-12 06:28 AM 發表
恭喜lyanbebe入十大!
多谢!不过就要停止了,卡片要用完了,过了30转,全力打金钱。
會員ID   :brian123
寵物名字:火焰聖騎士
寵物級別:23轉1級
原帖由 hi_there 於 2009-5-12 08:57 AM 發表
~申請加入火焰神寵物家族~
你有退出过吗?

[url=viewpro.php?username=hi_there]hi_there[/url]加入2008-11-17 15:16:32
PrisonBreak
会员ID   :马来西亚
寵物名字:冷血杀手
寵物級別:19轉1級