返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦. x2 M6 `; S1 f0 M; w$ ^6 z
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
; [; Y) H4 R2 `: f$ a公仔箱論壇公仔箱論壇3 B. S! l% d& X1 ?6 R( d3 U* x+ e" a
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦www3.tvboxnow.com, \! F+ h& m  v1 k+ L6 Z0 B
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
0 {/ @' E1 b' y* u  R: Q我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
2 @* @, W: z9 r: ^/ Nwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [/ j% h3 [8 n9 t( P" L+ J9 a
我推「天與地」www3.tvboxnow.com! N* A  }+ M- z
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: v, Z4 V0 ^4 @/ |6 n6 }2 y) Y0 ~
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www3.tvboxnow.com, ?4 Z0 }; l; u: |, C) c! S( m
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
  O* n* y! _1 K) ]我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?公仔箱論壇( j3 [1 A% u0 ?% ^( f* X, M8 `1 a
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
& X) O7 {! d& j0 w
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
4 G7 o7 j  l5 |8 b# C公仔箱論壇
! Q% Z4 e$ A6 H* K
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道9 f/ `2 M) _! z4 d
我反而觉得"爱.回家"有少少意思% c9 v/ M/ R1 d% F( z
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
4 c- l9 O/ O) b( f, r7 u8 y
3 L  l9 z' P6 F& U% a7 X/ Dwww3.tvboxnow.comCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
( q: k! d, l% V, r; R3 q1 Y( ~
( b* z$ I6 g+ u- R- j9 ftvb now,tvbnow,bttvb我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
8 `7 H, K* ~" d, C我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
" F  f5 m$ a2 X- g0 D公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
& G) u5 w! I5 gwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb5 a1 ^# B4 Q7 X5 G+ j$ `
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
8 G6 r( `, e; Z
! z8 w' c$ \2 `2 X0 J2 L2 l; v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `: [# p$ ^3 ~6 n" T% ^& ~
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
  v- T  |5 h7 U# ~3 ytvb now,tvbnow,bttvb. X& V1 a% C0 m# S
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......www3.tvboxnow.com( I' T* _* _: R1 z4 e6 V2 \; W3 t( h
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
0 V1 ^& s  z) g! l甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb6 o6 H/ @! d) V" d/ [" F
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb  s6 ?5 f* e4 d7 K. R3 w$ k5 D
+ @: i7 \  Q+ }/ |  n, l
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.# F8 `0 E4 [: v1 [
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
8 s  w& u! b6 o, o公仔箱論壇我都是网盘连接下载的tvb now,tvbnow,bttvb; @5 `4 ~8 B8 A4 K  Q  Q! c
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
www3.tvboxnow.com4 @& {, I% f0 i2 P- L
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
: w7 J/ h/ n$ W9 Q/ T: ywww3.tvboxnow.com毕竟HK现在其实得一个免费台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 K" h3 ^6 b7 e+ H" |6 g
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
www3.tvboxnow.com: ?8 X' ]1 ^9 B2 Q) P

8 P( t: f: A( @. Z! U8 R! Ntvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; W0 U% B# h% V" n
: H8 O+ ~% `( R' C# N! t
所以依家人地咪播「西遊記」囉www3.tvboxnow.com+ `, Z2 R! o* @% u
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
+ d) h# p/ E+ K* _8 A, N% \所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集5 m: W9 U% \" F+ e6 k5 Y! ~
基本上都保持水準嘅
6 S+ k& r  L& O& l+ H' t* K+ u公仔箱論壇不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口